fredag 4 april 2014

För att Hälsingland känns äkta och rätt i hjärtat!


Ni som följer mig på instagram har ju redan sett den här bilden. Förra helgen var vi i Hälsingland. Det var soligt och varmt. Vi hälsade kärvänligt på huset och var glada över att få ses. Vi bodde hos Christers föräldrar. Medan Tor var med sin farmor och farfar ett par timmar åkte jag och Christer till "vårt" hus. Vi slet ut de sista köksskåpen och tog oss an taket. Om ni visste hur mycket spik det är att dra ut innan man kan måla det. Jisses. 


Svärmor Elsa hade bakat så mycket gott och det finns inga gränser för hur mycket man kan äta. Hon är helt fenomenal på att baka. Mmm..


Christers föräldrar har köpt ett stort sekelskiftshus från 1910. Wow, vilket hus. Jag gillade det här stora sovrummet extra mycket. Det är ett snällt rum och andevärlden har fyllt det med kärlek. 


Förra helgen var en helg då vi åkte upp till Hälsingland. Vi gick i linne, grillade, drack två glas vin och spelade kort. Just det där med kortspelet har blivit obligatoriskt tillsammans med mina svärföräldrar. Varje gång är det samma procedur. Jag blir en smula stöddig och utbrister att jag är så otroligt duktig på kortspel och att de andra redan nu kan känna sig besegrade. Sedan uppmanar jag samtliga att jag minsann i n t e ska vara protokollförare för det är jag alltid. Nu är det faktiskt någon annnas tur.
Det slutar naturligtvis med att jag är protokollförare och kommer sist. Det var det om det. 

/Madeleine2 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Vad mysigt att vara där :)
och den där kakan såg mums ut, är svag för en god rulltårta...
Kram fina <3 ha en toppen dag

Jenny Asén sa...

Haha du skriver så roligt och finurligt! Älskar din blogg, inspirerande och det är inte sällan jag drar på smilbanden :)

Kram
Jenny