

Så där ja, nu tog jag precis ut brödplåten och det dotfar helt ljuvligt. Det är källarfranska som jag gjorde små frallor och en limpa av(tänkte att det kanske är gott att rosta?). Jag hade inga vallmofrön och fick helt enkelt strö lite krossat bovete istället, det var vad jag hade hemma. Receptet hittade jag hos bakbloggaren Söta Saker..
Sedan förra inlägget har jag hunnit smaka en kladdkakemuffin, beroendeframkallande kan jag meddela. Jag har också planterat om alla mina pelargoner och stoppat ner några fröer i såjord.
Nu väntar en sen frukost på balkongen med nybakade frallor och ett glas juice. Nu snackar vi påskledighet med kvalitet.
Nu väntar en sen frukost på balkongen med nybakade frallor och ett glas juice. Nu snackar vi påskledighet med kvalitet.
Kram Madeleine
3 kommentarer:
Men Madde vad kreativ du är!! Jag blir helt imponerad!! Det ser supergott ut! Du, jag läste just inlägget där du berättar att din mamma bjöd på cocospaj, skulle man kunna få recept på den? Maken och sonen är helt tokiga i cocos...det skulle göra succé att bjuda på en sån!
kramis, Marita
Tittar in o önskar dig en fortsatt Trevlig o Skön Påskhelg! Brödet ser smaskens ut....Här skiner solen hoppas att den gör det på dig också! Kramis Therese
Åh, ännu mera bak! Jag kan känna smaken av brödet också... Och doften... Wonderful! Hur får du dom så fina? Vackra bilder!
Kram Selma!
Skicka en kommentar