söndag 4 juli 2010

Att klä om stolar, lätt som en plätt!


Det är så himla kul att inredningstidningen Allt i hemmet skriver om mig och min blogg i det senaste numret. Jag skulle fira det genom att klä om mina fyra stolar och det har jag gjort nu. I fredags köpte jag detta vackra (lite madrassinspirerade) tyget. Den trevliga känslan kan beskrivas som stilfull, lantlig, "Nacka byggnadsvård" och Madeleine. Den fina linnehandduken passade jag på att köpa också. Pionerna har jag plockat från trädgården och den ljuvliga doften är obeskrivbar. Imorgon lägger jag på begäran upp en text om mina tankar kring mitt fotografernade. kika in då vet ja! Kram Madeleine

5 kommentarer:

Miruschka sa...

JÄTTE,JÄTTEfint tyg!! Verkligen Madeleine i ett nötskal.
Så glad för din skull för inslaget om dig och din blogg i Allt i Hemmet,en revansch för allt det tråkiga som hände med N.
STOOOR kram till dig!

soffie sa...

men å va roligt att du va med i tidningen,
du har verkligen en bra och alltid så fina bilder visar du på din blogg,
kram å grattis till dej

Anna sa...

Guud, vilka fina stolar. Vad sugen jag blev på att sätta igång och pyssla på riktigt. Nu finns ju tiden, jag har ju semester :)

Luiza sa...

Dina stolar blev underbara!!!!
Du är sååå duktig!!

Och GRATTIS till publiceringen!!!!!!
Så spännande och overkligt!!!

Ha en underbar kväll.
Kram/
Luiza

Vikeskärs hem och vardag sa...

Superdupersnyggt säger jag om det tyget. När jag var mindre hade vi ett liknande tyg på en gammal madrass som fanns i en kökssoffa som man kunde sova i så det stämmer att det liknar ett madrasstyg.
Grattis igen, du är värd publiceringen.
Kramen