söndag 16 december 2012

Hon ska få en dotter!Vackra loppisbestick. 


Pärlhjärtan från mamma. Fina.

Det blev en intensiv men mycket trevlig helg. I fredags fick jag både middag och hotellnatt av min käresta. Vilken fin överraskning. Han är så god, kärleksfull och romantisk. 

Det blev en underbar start på helgen med bubbelpool och hotellfrukost. Vi åkte sedan vidare till Slottsträdgården Ulriksdal för att träffa Cecilia och hennes fästman.

Vi njöt av miljön, blommorna, gott fika och härligt samtal. Dom är så himla härliga och roliga. Goda, genuina människor med en stor portion humor som jag verkligen uppskattar. Cecilia var som vanligt lika vacker och hennes mage var stor och rund med en liten flicka där inne. Det känns så vackert hjärtat att hon ska bli mamma. 

Jag köpte en bukett med vita hyacinter som nu står i en glasburk på köksbordet. En mistel som jag hängt upp i taket i väntan på ömma kyssar. Samt smågrus till min tazettlök.

Idag har jag vaknat tidigt, pysslat, sovit middag med Christer och katterna, slagit in julklappar och stekt pannkakor till lunch. 

Kram Madeleine

2 kommentarer:

Vikeskärs hem och ting sa...

Vilken mysig helg :)
Hotellfrukost är ju bland det bästa.
Här är man sjuk :( Men har ändå lyckats baka lite och så har vi pyntat granen. Försöker inbilla mig att jag inte är sjuk eftersom jag måste jobba.
Ikväll börjar Ernst, ska du se det?
Hoppas det blir bra och mysigt.

Kraam

messan sa...

Det lät väldigt mysigt med ert besök. Hjärtana var helt underbara som din mamma gjort.
Såg du vår Ernst på Tv igår:)?
Kramar och önskar dig en fin måndag