måndag 28 januari 2013

För den lille!


Den mysiga Himla-snuttefilten är helt makalöst mjuk.


Det var av en ren slump som jag kom i kontakt med ordet babynest. Alltså ett litet knyte med kanter för bebisar. Perfekt och trygg plats för bebisen i sängen, soffan, vagnen eller när man är borta. Dom är dyra att köpa men jag hittade en jätte fin till bra pris genom att beställa HÄR. 


En ljusgrå färg känns neutral och bestämmer inte sinnesstämning åt en. Lätt att andas, lätt att matcha - passar bra hemma hos oss med andra ord.

För att undvika stress börjar jag redan nu att införskaffa diverse saker till sommarbarnet. Det är ju så himla mycket att tänka på hit och dit. Nu när mer än halva tiden har gått är det läge att börja tänka på att införskaffa praktiska saker. 

Kram Madeleine

7 kommentarer:

Emilias sa...

Hej!
Åh så mysigt :) Tänk att ni ska få en liten bäse, så himla roligt!

Haha, jo det där med bajsdoft vet jag mycket väl ;) Fast är man i det tillräckligt länge så känner man inget till slut, haha!

Ny vecka. Vad händer hos er? Kan du träna något nu?
Kramkram

Anonym sa...

Hej!

Klokt av dig att börja skaffa saker redan nu. Måste bara få tipsa om en för oss helt oumbärlig bebispryl: sovpåsen! Finns jättebra och fina på ikea. Då slipper du oroa dig för att lillen kastar av sig filten på natten.

Kram Linda

Vikeskärs hem och ting sa...

Guud så fin, en sådan vill jag med ha när det är dags för det.

Du gör helt rätt i att införskaffa nu, då kan du ta det lugnt sista tiden. Jag hade gjort likadant :)
Ett tips från mig från Gunilla och Dennis, köp fårskin finns på Rusta, den tempererar efter barnets värme. De hade en sådan både till Alfons och Oliver nu :) Ska tydligen vara riktigt bra.

Dags för måndag, ingen lust idag, meen den går nog fort :)
Kraam

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Åh, så gosiga grejer! Finns de i vuxen storlek också? :)

Va skönt att förrådsstädningen gick snabb! Vi skulle verkligen behöva röja ordentligt på vår vind. Sälja bort lite grejer vi inte använder, ha alla krukor respektive julsaker på samma ställe. När vi har använt nåt ställer vi det bara där det finns plats Usch, jag fattar inte varför vi gör så?! :)

Kolla den här länken http://hsperson.se/media/5e2083fe71ad8bc7ffff8451a426365.pdf Där har du ett test! Jag går och tänker på allt det där jättemycket för tillfället, ju mer jag läser desto mer på det klara blir jag med min känslighet. Skönt på ett sätt då det förklarar varför jag är som jag är och blir så himla trött lätt, men jobbigt också då jag behöver acceptera att jag kommer bli trött ofta. Jag har tänkt att det är sviter av min sjukskrivning som sitter kvar inte att det är sån jag är. Den boken jag har, Drunkna inte i dina känslor, har många bra tips hur man ska lära sig att leva med sin känslighet. Om du känner igen dig, så rekommenderar jag dig verkligen att läsa den!

Förskoleplats, oj, ja just det, det behöver man också tänka på! Hur verkade det? Ja, det är mycket praktiskt också! Har ni någon ni kan få eller låna grejer av eller får ni köpa allt nytt?

Å, ja! Fika är gott! Paj får mig tänka på sommar. Jag gjorde morotskaka i helgen igen. Mmm!

Ha en bra vecka,

kram Johanna

messan sa...

Åh, vad mycket roligt du har att se fram emot nu och den var helt bedårande i färgerna. Neutral och snygg helt enkelt.

Har du hittat någon i trakterna?
Kramar i massor

Madeleine Berglund sa...

Hej Linda!

Ja, tack för tipset. Stod och tittade på dessa sovpåsar från Ikea, dom kändes verkligen sköna. Två sådana ska jag köpa minsann:) Måste bara "känna in" med vilka motiv jag vill ha. ;) Viktigt viktigt, hihi.

Kram Madeleine

Madeleine Berglund sa...

Hej Linda!

Ja, tack för tipset. Stod och tittade på dessa sovpåsar från Ikea, dom kändes verkligen sköna. Två sådana ska jag köpa minsann:) Måste bara "känna in" med vilka motiv jag vill ha. ;) Viktigt viktigt, hihi.

Kram Madeleine