fredag 11 januari 2013

Fredagskrönika!"Å herregud. O hjälp. Panik. Jag har lagt mina varor i handväskan. "


JAA! Alltså jag säger bara en sak som kan tyckas ytlig men ack så livsnödvändig.  I love Ipad. Så himla klockrent att jag blivit beroende. Christer också för den delen.
NJA! Jag älskar mitt liv och mina vardagar. Ändå går jag och räknar ner till varenda fredag. Är jag normal? Kanske. Kanske inte. 
NEEJ! När man lastar slarvigt i bilen vilket resulterar i att det välter och spräcker hela rutan i min bil. Bravo!

Jag kör. Parkerar. Muttrar i vanlig ordning över odugliga bilförare på parkeringsplatsen. Här kommer jag konungen av alla bilförare i hela världen. Ungefär på den nivån var mitt självförtroende denna lördag förmiddag.

Här skulle jag shoppa bra å ha grejer till viktiga projekt på Clas Ohlsson. Jag var laddad. Mycket laddad till och med. Tog upp min inköpslista, där jag skrivit ner artikelnummer på några varor. Jojo. Mallig var jag. Jag ägde detta köpcentrum i den stunden.

Vi traskar med lugna steg. Listan betas av i behagligt tempo. Vi hamnar bland sladdar och nya lamphållare till min loppislampa. Inget bråk, inga diskussioner, inga suckar, inga utbrott. Det här går finfint. Men nu måste jag ha en ny glödlampa för den gamla passar inte den här hållaren.

”Bra tänkt” säger Christer och jag banar iväg. Mot glödlamporna! Efter en stund tittar jag ner i korgen: ”Men men men men var är mina varor? Dom är borta, någon har snott dom, va, men neeeej”.

Jag fortsätter: ”Nu har jag lagt det i en annan korg, stackars den kunden”.

Christer: "Har du lagt alla saker i handväskan?"

Paniken sprider sig i kroppen, ögonen blir stora, minen häpen. Jag börjar desperat krafsa i väskan.  Jo. Där ligger allt. Sladdar och hållare. Å herregud. O hjälp. Panik. Jag har lagt mina varor i handväskan. Ojojoj, inte bra. Vad tänkte jag på? Jag tänkte inte. 

På något ansträngt vis försökte jag få ur mig ett ljud som möjligtvis kan tolkas till: ”hehehe”.
På ett diskret, nästan skickligt sätt lyckades jag smussla tillbaka allt i kundkorgen. Pust. Lättnad.
Hey, jag är ju faktiskt gravid. 

4 kommentarer:

Lina sa...

GRATTIS!!! Vad roligt!! :)

Kram på er*

Sofi sa...

Stort Grattis Madeleine! Så kul med en liten bebis, när är det dags?
Tror och hoppas att man kan komma undan med det mesta när man är gravid;)

Ha en härlig fredag!

Kram Sofi

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hej!

Skrattar! Inte lätt att vara gravid. Vänta bara när amingshjärnan kommer igång. Hujeda mig!

Jag har väldigt många projekt. SOM jag skulle vilja göra. Men med en liten kille blir det inte mycket gjort. Det är en sak som jag inte riktigt förstod innan vi fick barn. Att det är svårt att hinna saker. Men den lilla tar verkligen all min tid och det är ju underbart. Så får det helt enkelt va.

Här hemma är det inte på topp just nu. Micke ligger sjuk, jag är magsjuk men börjar piggna på mig. Segt som sjutton. Speciellt när vi båda är sjuka och man har en liten som är full av energi.

Kul att du gått ut nu att du är med bebis :) Grattis igen!!
Har ni funderat på namn? Ska ni kolla vad det är för kön?
Jag tycker alltid det är lika kul att höra vilka namn barn ska få.

Ha en fin fredag och helg! Kram

Anonym sa...

Hej! Ha ha ha....vilken tur att du kom på var grejerna var! Lite tokig får man vara ibland.
Kram Claudine!