söndag 17 februari 2013

Det jag köpte del 1
Mjölsorter, olivolja, jäskorg, juicer och teer - finfina köp.Då jag bakar bröd var och varannan helg ska det bli kul att prova jäsa brödet i en sådan här korg. Jag tycker dom är tjusiga inslag i inredningen också förstås.

Kram Madeleine


4 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Vad roligt att jäsa bröd i korg, vilken mysig ide. Och jag älskar saltås produkter, fina förpackningar har dom med.
Ha en fin dag! Kramen

Petra sa...

Jäskorgar är underbara vi har två runda, nästa köp blir en avlång fin som din;) Limpor...mm// Kram

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Sånt där yogi tea har jag tittat på hur länge sen som helst i ett skyltfönster i haga, typ tre minuter hemifrån men aldrig kommit till skott. Lustigt det där. :) Spännande med jäskorg, du får berätta hur brödet blir. Kan tänka mig att brödet i sig blir väldigt fint. Vilka mysiga ställen ni verkar ha varit på i Järna.

Det låter inte alls knäppt. :) Jag behöver också ibland behöver andrum mellan böcker för att smälta böcker. Det är ett tecken på att det är en bra bok som fängslat en.

Oja, jag känner igen det där med att vissa dagar/stunder blir man helt matt. Som om nån drar undan mattan där man står. Nu vet jag att det vänder, det är en trygghet även om jag ofta kommer på att fråga mig. Varför är det så här? Varför blir jämt så här? Istället för att acceptera att nu är det som det är och lägga energin på att vila och komma på benen igen. Hmm, tål att jobbas på! :)

Jag har förresten sytt vimplar nu!

Kramar Johanna

Marie sa...

Ohh vad fräck att jäsa deg i en sådan så läckert det blir