tisdag 28 maj 2013

en till utflykt


Idag var jag på Slottsträdgården Ulriksdal. Där var det somrigt och många växtglada människor. Jag blev bjuden på vegetarisk buffé, god citronkaka och en stor kopp kaffe av en vän. På bordet låg en duk i grovt linne och små minipelargoner blommade i en vackert röd färg. 


Det var ett hav av sommarblommor och jag njöt. Det gjorde min vän också. Vi valde med omsorg ut vackra plantor  av rosenskära, pelargoner och stjärnöga till hennes sommartorp.


Det fanns många Lyckoklöver och jag var så nära på att slå till, men jag har ju så många redan. Så jag njöt av lyckohavet och traskade vidare i ballerinaskor, en luftig klänning och tung mage. Så kom jag hem till två sällskapssjuka katter och lagade det HÄR goda receptet.

Kram Madeleine

3 kommentarer:

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Hej!

Ja, det stämmer att vi bor större nu. En trea på 77 kvm mot en tvåa på 41 känns. :) Så luftigt och gott. Kommer nog lite bilder så småningom!

Nja, jag läser en bok, men om den är så särskilt bra vet jag inte. :) Mitt livs roll heter den och handlar om en skådespelare som aldrig riktigt lyckas och det mesta trasslar till sig för honom.

Fina bilder från Ulriksdal, som alltid. :)

Kram Johanna

Vikeskärs hem och ting sa...

Heej!
Åå så roligt :) Vad härligt att du "håller igång" fortfarande, jag tycker du gör helt rätt i det, du samlar ju kraft genom att göra roliga saker.
Vi var också iväg till en handelsträdgård idag som ligger på landet. Köpte med mig en del blommor.

Skönt att vara hemma kan jag förstå? Jag längtar efter semester nu. Men först en härlig midsommar.

Vet du, på torsdag är det dags för oss att kollas :) Håll tummarna.

Nu ska jag njuta av sommarkvällen.
Kramar

Maria - Snickaregården sa...

Starkt gjort att gå förbi vackra blommor på handelsträdgård ;)
Kram Maria