söndag 19 maj 2013

Jag, han, äsch, vi
Oj, vilken fantastisk känsla det är att inte behöva ställa väckarklockan. Ligga i sängan och läsa inredningstidningar med nyhetsmorgon i bakgrunden. Ta med sig dator och frukost ut på balkongen i den varma sommarluften med doften av solkräm från armar och kinder. En katt som jagar en fluga och en annan som doftar på krukan med kattmynta. Det bästa av allt, jag är avslappnad!

Nu vill jag visa er hyllorna och konsollerna Christer har snickrat. Jag hade absolut ingen förvaring i närheten av köket/vardagsrummet (öppen planlösning) till mina mat och bakböcker. Jag hade dom i ett skåp i ett rum allra längst bort i lägenheten. Inte särskilt praktiskt eller inspirerande. 

Jag har under flera månader klurat på en lösning. Så kom v i på det!!! Observera v i, då jag inte riktigt minns vem det var som kläckte denna briljanta lösning först. Jag tror det var jag men eftersom jag är en ödmjuk människa benämner jag det som v i

V i kom alltså på den här lösningen. Sedan var det Christer som tillverkade hyllor med tillhörande konsoller som han skruvade fast i ett redan befintligt skåp som används som dold förvaring i en hörna av vardagsrummet. 

Kram Madeleine2 kommentarer:

Anna-Maria sa...

Mycket smart lösning ni kom på!
Kram Amie

Maria - Snickaregården sa...

Smart och snyggt.
Önskar jag hade en liten vägg att ha hyllor på i mitt kök. Eller om jag kastar ut micron då får jag en hylla ;)
Kram Maria