måndag 27 maj 2013

Utflykt till Gysinge Byggnadsvård


Imorse fick jag frukostgäster. Jag hade kokat rabarberkräm, bakat dinkelfrallor med pumpafrön och bakat surdegskanelbullar. Samt frasiga vaniljdrömmar som jag lyckades grädda alldeles perfekt!  

Till det bjöd jag på goda pålägg, melon, juice och kaffe. Jo juste, behöver jag säga att jag är en riktig frukostälskare?


Lika bra att slå på stort tänkte jag och ställde fram svenska flaggan på bordet. Jag och Christer köpte den till vår lille pojk då den kan vara festlig att ställa fram på födelsedagar... eller vid bjudfrukostar förstås. 


Sedan åkte jag och mina frukostgäster på en utflykt jag har längtat efter att få göra i flera år. Till Gysinge byggnadsvård i Gysinge. Wow! Vilket ställe! Alla som tycker om gamla hus, som brinner för att bevara och underhålla samt diggar den riktigt genuint tidlösa inredningsstilen ska åka hit.Gysinge har en stor fin butik och utställningshus där jag liksom tappade hakan.  Kolla in vilken fin detalj!


Jahapp!


Öppet! Ja men då så, vi traskar in!


Det här med detaljer. Kolla spikskallen! Love it love it love it!


Eller här på fönstret. Så genialt och underbart att jag skulle kunna stå och pilla på den hela dagen!

Här snackar vi trägolv och här snackar vi ljuvlig doft av linoljesåpa! Och så snackar vi min vita tygsko som fick vara med på ett hörn.


Alltså den där stolen! Åååhh! Snälla ge mig ge mig ge mig! Nästan så att jag måste ha den som amningsstol.. I all fall i mina drömmar. Det röda sidobordet är också ett bord som man skulle bli en smula lyckligare av att äga. 


Blev kär i dom här lampfötterna. Älskar de små runda kulorna. Snygg detalj!
Kram Madeleine


4 kommentarer:

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Vilket ställe! Jag hade kunnat flytta in på en gång utan att ändra nåt. Fina detaljer överallt. Förstår att du smått tappade hakan. :)

Kivik flaskan var ju ursnygg som blomvas!!

Fina bilder på dig och din mage. Du ser så harmonisk ut.

Ja men precis så är det. De flesta vänner består, en del faller bort och nya kommer. Är spännande att ha en liten "nystart" i alla fall.

Roligt att du uppdaterar så flitigt på sistone! Blir glad att komma in här och ha massa nytt att läsa. Jag passar på att säga lycka till och hoppas att allt går bra!

Kram Johanna

Browneyedgirl sa...

Godmorgon =)
Där skulle jag kunnat gå i timmar. Vilket mysigt ställe.
Hoppas du får en toppen dag <3 Kramen

Anonym sa...

Underbara bilder! Underbar frukost, ljuvligt kök! Vill ha allt. Kram på dig! Claudine!

Petra sa...

Den blå tapeten,,;) Å vill ha!!! Kram