torsdag 8 augusti 2013

Blommor och rutiner!


Det är skönt att vara hemma igen och hitta till nya rutiner. Somliga hävdar att det inte går att ha rutiner för en bebis och det må vara sant. Men rutiner för mig som vuxen går finfint. 

Jag älskar nämligen rutiner och fortsätter som innan jag hade Tor. Jag går upp tidigt, promenerar och lagar mat vid ungefär samma tid varje dag. På något vis passar dom rutinerna även Tor (kanske är van vid dom från när han låg i magen, hihi?!)

Vissa dagar när man planerat att dammsuga klockan nio på morgonen kanske det inte blir gjort förrän dagen efter klockan nio på kvällen. Innan jag fick Tor vägrade jag tro att det var sant. Livet med bebis kan bara inte se ut så men det gör det. Därför är det så skönt att ha rutiner med sov och mattider. 

I måndags när jag lagade mat och Tor sov i soffan kom ett blombud till Christer. Så himla fin bukett. Jag ska hädanefter köpa snittblommor i Sigtuna. 

Kram Madeleine

2 kommentarer:

Vikeskärs hem och ting sa...

Väldigt vacker bukett, ser ut som man har plockat den.

Nu ska jag snart bege mig för att hämta Peter, han blir utsläppt hihi.
Se om jag kan hitta lite nya krukväxter.
kram

Anna-Maria sa...

Hej vännen!
Nu har jag hoppat runt och läst din blogg till bade höger och vänster, älskar varje minut och varje inlägg!
Mums för ögat!
Nu en liten fråga ang. dina söta som talrikar du har på väggen. Den där "hållaren" som håller upp talriken, vart har du köpt dem någonstans?
Kram Amie