fredag 23 augusti 2013

första året

 
Tor. Min goa bebis.

 
Lena Andersson gör helt makalöst vackra böcker, bland annat böckerna om Linnea och Maja. Jag har satt upp vykort på Maja vid skötbordet som Tor nu börjat titta på.
 
 
Man är helt klart olika kring hela barngrejen. Det är egentligen bara intressant när man är mitt upp i det. Det finns morallistor, tips, barnbloggar och allt möjligt som man kan bry sig om. Jag gör det inte. Jag frågar om jag undrar något, resten blir jag bara stressad av. Jag bearbetar just nu en krönika i ämnet så jag återkommer. O b s ! Varning för kaxigt innehåll.
 
Jag har hur som haver köpt boken "Första året med dig" som är en trevlig och alldeles lagom bok att fylla i rara saker om lille Tor. Jag älskar bilderna, layouten, typsnitt och känslan. Dessutom väldigt smakfull och fantasifull i dessa "retro-baby-mode-grej" tider som tydligen anses vara fin.
 
Kram Madeleine
 

7 kommentarer:

Linnéasgoodiebag sa...

Ja dom där böckerna är verkligen fina och jag är som dom. Jag har inte heller suttit och kollat upp varenda utveckling som "ska" ske i en viss ålder. Lite i början tittade jag på sånt och det gjorde mig också bara stressad. Alla barn utvecklas ju i olika takt. Och det är mycket roligare att bara njuta av tiden som den är:) kram Linnéa

Vita huset 28 sa...

Hej va söt han är din lilla Tor.

Förstår att du njuter men att man får höra si o så.
De fick jag med. Kände mig ibland orolig hur man vet när man ska göra vad. Fast de kommer naturligt o så frågade jag mig fram.
Du gör helt rätt i att inte ta åt dig o stressa upp dig.

Ja men visst ska de bli kul med bloggträff.
Har ett stopp inplanerat i Hallstahammar på Åsby där vi ska fika oxå. Sen ska vi bara vara här hemma hos mig tänkte jag.
Den butiken funkar o komma in i med barnvagn.
Vore så kul om du kom.

Kram Camilla

Anonym sa...

Hej! Ja, han är go din lille Tor. Det lyser igenom på bilderna. Finfin babybok, ja det är jättefina böcker Maja och Linnea, som vuxen tycker jag det med. Så...hemtrevliga och mysiga.
Kram Claudine!!!

Villa Björkenäs Backen sa...

God natt

Visst gör du helt rätt i.
Bäst är det ju förslka leva i nuet.
Alla saker här sin tid och allt kommer.
Njut ni så mycket ni kan ! :)

Så söt han är. Din Goa Tor !

Ha en fin Söndag ! Kram från mig

Sofi sa...

Hej vännen!

Fina Tor!

Måste bara få börja med att säga stort TACK för de fina orden du skrev till mig, jag blev faktiskt lite rörd när jag läste dem:)
Jag är ju ingen mästerfotograf men tycker det är kul att fota och redigera bilder, önskar bara att jag hade lite mer tid för jag är ju lite perfektionist när det gäller sånt, vill inte släppa ifrån mig en bild om jag inte är helnöjd;) Tack igen!

Angående ditt inlägg så tycker jag du gör helt rätt, det finns alltid en massa tyckare runt omkring en så det bästa är väl att avgöra själv vad som känns rätt. Sen kan man ju såklart fråga sig fram, det kommer nog jag göra när det blir aktuellt för mig.

Hörde att vi skulle ses på Lördag!
Ska bli jättekul att träffa dig och Tor:)

Kram Sofi

Vikeskärs hem och ting sa...

Heej, jisses så söt han är :) Vet du, jag struntar i föräldragruppen som finns, känner att vi klarar oss ändå. Det finns så mycket moraltanter ändå hihi. Sunt förnuft kommer man långt på.

Kommer du på bloggträffen hos Camilla? Vore himla skoj :)
Ryktas om någon bloggträff i sthlm med vissa personer, kanske de kommer på besök hos dig? :)

Ååå vad snällt att fråga om kläderna, visst förstår jag att du inte vill ge bort. Men tänk om det kommer någon fläck som jag inte får bort?! hihi, vill inte förstöra något ju. Så jag tackar och bockar och tycker du ska låta dem fina kläderna ligga i en fin låda :)

Stor kram och krama den lille från mig.

Browneyedgirl sa...

Vilken underbar bok =) Önskar jag vetat om någon liknande när mina var små. Härlig inställning tycker jag att inte stressa upp sig och bry sig om allt och allas tycken och måsten. Kramen fina <3 Ha det bra