tisdag 8 oktober 2013

fina grejer till en fin bebis!
Sötaste plastlådorna. Perfekt för liten matsäck, kritor eller andra bra och ha grejer för en liten pojke.
En gullig liten tandask har jag också köpt. Tor har visserligen inga tänder än så därför känns det långt bort att han kommer tappa en tand senare i livet. Men den dagen kommer ju faktiskt...En affisch med Majas alfabet. Jag älskar alla böckerna om Maja. Självklart är affischen lika fantastisk som böckerna. Vid Tors skötbord har jag vykort med Majamotiv som han brukar titta på.


Det har öppnat sig en hel ny värld för mig sedan jag fick barn. Man letar efter vackra och mysiga barnböcker på loppis, leksaker i trä, vackra inredningsdetaljer som man kan ha som leksaker och så vidare. Just alla dom här sakerna har jag köpt hos Julias vita drömmar.

Många barnsaker är så gapiga och skrikiga i sin framtoning. Barn tycker om färger menar experter. Det accepterar jag, men det finns vissa gränser för hur man blandar färger menar jag tillbaka.

Angående hela den här barngrejen säger jag så här: Det behöver inte vara dyrt att ha barn. Man kan göra väldigt mycket själv med tyger och annat man har hemma. Dessutom behöver man inte köpa ett färdigt koncept med färger man faktiskt kan få huvudvärk och spysjuka av samtidigt. Jag ska göra ett helt eget blogginlägg med pyssel och tips man kan göra. Allt från skötbord, babygym till en dyna att ha i barnstolen vid matbordet. Det här så mycket trevligare när alla barnsaker harmoniserar med hemmet. 
"Hur ska man hinna göra saker när man har en bebis" kanske vissa säger då. "Stäng av tv:n svarar jag då". Punkt.

/Madeleine

2 kommentarer:

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej igen !

Hörliga saker.
Så fina ! Jag håller med dig att alla dom Majas saker är så fina.
Burkarna var också jätte fina.
Min goa vän Tina säljer ickså fina barnsaker...sådär lagom mycket.
Avitadrommarochbusigabarn.se
Kikade in i hennes fina nätbutik idag...:)
Nu har jag fått dom 3 troll av fyra i säng...nu blir drt kvällsmys med äldsta dottern som fyller 15-år på måndag...hua . Tänk så tiden går ...det är här och nu.
Ha en fin kväll och fortsättning på höst veckan! Kram

Sinta sa...

Åh Madeleine! Vad roligt att kika in här efter alldeles för länge och se att du blivit mamma <3 så fina saker du hittat till lilla Tor. Älskar din inställning vad gäller att det inte behöver vara dyrt att ha barn. Många varma kramar /Sinta
(Sintas Värld lyckas jag inte komma in på längre så nu är jag med ny blogg.)