måndag 13 januari 2014

Äntligen, vrålar Berglund!


Ja, så kan man faktiskt säga. När jag fick en avi om att överkastet fanns att hämta ut hos posten bokstavligt talat slängde jag mig in i bilen. Jag har i flera år drömt om det här överkastet från Himla. I ljusgrått förstås. Med katter och nu en bebis i familjen har man faktiskt ett behov av ett överkast....från Himla. Hihi. 


Jag är så nöjd över vår hemmagjorda sänggavel. Jag minns att det var en svinkall lördag förmiddag och jag höll på att frysa ihjäl på brädgården. 

Där dividerade vi och provade oss fram efter min ritning som jag hade i huvudet och försökte förmedla till Christer. Sedan fick vi limma, spika, och fräsa spår i flera lister för att få det här resultatet!

 


Tor var på topp idag på sin 7-månaders dag. Han fick en stickad tröja i julklapp som klär honom. 


Ovanför Tors säng. 


Ni kommer väl ihåg att vi gjorde om en vit keramikskål köpt på loppis till ampel? Jag köpte en kakelborr och sedan borrade Christer hål efter mina markeringar. 

Sedan trädde jag på vita snören. Slängde mig i bilen och köpte vita krokar och sen hängde ampeln där som den självklaraste saken i världen. Här med min favoritblomma "Lyckoklöver" och en magisk prisma förstås. Goda energier mina vänner!


La familia!


Kärlek.


Christers lampa som han gjort. 


En trave böcker. Tor fick så fina böcker i julklapp. Jag fick bloggaren Clara Lidströms senaste bok i födelsedagspresent, den är jätte bra.

/M a d e l e i n e

5 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Underbart vackert!
O sicken sockerprins er kille, sååå söt!!!
Kram Anna

Sinta sa...

Hej Madde!

Åh, Himla gör ju så väldigt mycket fint. Överkastet är underbart och sänggaveln likaså. Ni är ett bra team du och Christer :)

Det gör mig så glad att höra att du tycker om mitt sätt att skriva, tack!

Vad roligt att höra att du har hittat något som ger dig ro när det är mycket. Jag tror verkligen på meditation även om jag är usel på att utöva det själv. När det kommer till varför jag hamnat där jag hamnat är du så rätt ute och det är verkligen dags att gå på magkänsla.

Ja, vilket spännande föredrag det lät som! Det är verkligen ett knepigt läge när man inte hittar rätt yrkesmässigt. Vad är det du jobbat med?

Varma kramar
Sinta

PS. Tofflorna du fått i julklapp är ju helt underbara!

Browneyedgirl sa...

God morgon =) Vad fiffiga ni är som fixar och trixar hemma, och bra blir det med. Oj så stor han blivit pojken din =) Jättefin.
Kram och ha en toppen dag
Jag har claras första bok och den älskar jag....

Maddelän sa...

Vilket fint överkast, det var väldigt Madeleine-igt. Att se Tor där i sängen är som att se en reklam för himla, och jag blir absolut sugen på att köpa! Vi får ta och träffas någon dag i lugn och ro... utan hela gruppen så det blir mer fika till oss... mohaaa. Kram på er

Anonym sa...

Hej! Vackert överkast!!! Så mysigt till sängen. Oj, vad söt, gullig och fin han är er lille Tor!!! Ögonen glittrar med nyfikenhet och glädje. Underbart att se dessa ögon och det charmiga leendet.
Ha nu en mysig helg!
Kram Claudine!