torsdag 16 oktober 2014

Blomman från universum!

I tisdags hade jag och Tor en trevlig eftermiddag. Vi som båda två älskar böcker gick till biblioteket och lånade böcker. Sedan åkte vi och köpte blommor. 

Just nu i mitt liv behöver min själ mycket kärlek, snälla ord och goda tankar. Jag boostar mig själv precis varje dag. Genom att träna, dricka mycket vatten, basta, smörja in fötter och ansikte med helt naturliga oljor. 

Jag rabblar affirmationer i det tysta, jag tänker på änglar som ger mig kraft. Jag tar fram ljusstakar ur lådor som legat ett tag. Jag har storstädat och rensat. 

Flyttat om stilleben och tänt ljus om kvällarna. Jag verkligen satsar helhjärtat på min själ. För jag behöver det just nu. Väldigt mycket. Jag är tacksam till mig själv för att jag faktiskt alltid strävar efter att må bra och vara glad. För det är så jag är menad att vara, lycklig, nöjd och tillfreds.

Därför åkte jag och Tor och köpte rosor. Som en kärlekshandling till mig, min familj och vårt hem. Att färgen blev just vit/ljusgul fanns det en tanke bakom. 

När jag gick på änglamediation förra hösten och i samma veva återupptog yogan så kom jag i kontakt med fina platser i mitt inre. Det så kallade inre rummet eller inre platser. På dom här platserna finns just det där ljuset. Ljust ljust gult/nästan vitt.

När jag hade Tor i magen ville jag ha allt i ljusgult. Jag tror det var änglarna som talade till mig då. Det är därför jag tycker om ljusgult så mycket - jag relaterar det till den fina och goda kärlek som finns där inne i det inre rummet, där hela universum och all kärlek finns. 

När solen tittar fram och strålarna lyser sådär ljust och glatt tänker jag: "Tack, du är underbar." Eftersom jag gör allt i det tysta är det ju aldrig någon som märker hur mycket och ofta min hjärna universumflummar. Men jag bara älskar det.

Det var det om det. Tack.
/Madeleine

1 kommentar:

Anna-Maria sa...

Ljusgul nästan vitt är en mycket vacker färg! När jag drömmer om mitt framtida hus...som jag en dag skall äga, så drömmer jag om ett citrongult hus med vita knutar! Allt för den där ljuva energin som gult sprider ut!
Trevlig helg fina du!