söndag 15 februari 2015

This is me!


Så här ser min nya Odd Molly kofta ut. Älskar färgen!!!


Tor kom på spontanbesök i bilden. Välkommen lille vän.


"Hallå, du har en ny blus under koftan, ska du inte visa den också?"
"Jo juste, varför inte."

 Jag gillar min nya blus som är lite champagnefärgad med gulddetaljer. Jag känner mig lite wild and crazy som dras till det guldiga i både kläder och smycken. Hihi. 
Idag var den bästa söndagen på jätte länge. Det fina vädret satte ribban. Ni vet en dag där jag hann med precis allt jag ville. Vi har rensat som galningar i vår lägenhet och tömt garget på massor av skrot som man glömmer bort att man samlat på sig. Jag verkligen älskar att åka till tippen, dra på mig ett rejält par med arbetshandskar och sen bära och kånka som en riktig qvinna. Inget jämmer om att det är tungt eller att naglarna går sönder. Sådan inställning provocerar mig. Jag är en cool kvinna som kör med släpvagn. 

Efter en sväng till tippen stämde jag träff med en god vän. Vi tog en promenad under vintersolen, den var så vacker, som om den var välsignad av moder jord. 

Alla härliga människor åkte skidor ute på åkrarna i området Steninge i Märsta, precis där jag är uppvuxen. Steninge är så vackert men med mycket andlig aktivitet, så jag skulle inte vilja flytta dit igen. Jag trivs allra bäst att besöka området lite ibland sådär.  

Jag, min andliga vän och Tor stannade till vid Steninge slott, åt en mumsig lunch, fikade, pratade fritt om sånt vi älskar att prata om. Det vill säga: Yoga, yogakläder, ekologiska hudvårdsprodukter, andliga resor, snygga kändisar, drömmar, och i n r e d n i n g. 

Sedan promenerade vi hem. Jag var så nytankad med energi att jag städade hela lägenheten, vek alla nytättade kläder i mina färgkoder ni vet, hihihi. 

1 kommentar:

Anna-Maria sa...

Vilken qvinna du är! Du är helt otrolig! Och det säger jag med värme i rösten!
Kram Amie