fredag 23 oktober 2015

Helhetsbilder för helhetenFrån mörkbrunt till vitt. Överliggaren i ek var en kompromiss. Christer gav den nytt liv genom att slipa och olja in den. Jag ville hellre ha den vit. Jaja, man kan inte få allt. Det blev bra så här också. :)


Balkong nummer ett. Skira ljusgrå gardiner har kommit på plats. På hela övervåningen har vi satt på vajrar istället för klassiska gardinstänger. 


Älskar min stjärnlampa i glas som lyser upp fint över trappan och allrummet. Tor har en fullmåne i sitt rum och här en stjärna. Detta är vårt universum och så vill jag ha det. 


Fönsterlampa som väntar på upphängning...och ny elkontakt som passar.... Köpt rubbet på Rusta. 


Balkong nummer två med moderna pardörrar. 

För att ni enklare ska förstå hur allt hänger ihop kommer här helhetsbilder. Inte särskilt vackra bilder men ändå helhetsbilder på vårt allrum på övervåningen. Den är inte inredd än och det är ganska skönt. Att ha det avskalat och tomt och vänta in de rätta möblerna. Tanken är att vi ska ha fåtöljer framför kaminen, mysiga filtar och citronträd som ska få bo här vintertid. Vi har dock så himla varmt, pjuh, på övervåningen så jag tror inte citronträdet kommer trivas nämnvärt. 

Stjärnlampan sprider ett mysigt ljus över både trappa och allrum. Riktade spotlights mot garderoberna blir en mycket effektfull (och praktiskt) punktbelysning. Då är det som sagt bara fönsterlampan som fattas. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Luftigt och lätt, vilken fin övervåning att vara i. Skira gardiner, vacker trapp och öppen spis. Finfint! Ja, det är bara att njuta igen. Tjoho vad ni är kreaktiva å duktiga! Kram Claudine!