måndag 3 augusti 2009

Städar Madeleine? Då vilar vi..


Titta på dom! Har ni sett vilka trötta katter jag har! Nu är det perfekt läge att gosa in ansiktet i en mjuk och alldeles len kattmage. Det är helt ljuvligt och det luktar alltid så rent. Medan katterna njuter tvättar jag, diskar, städar, plockar blommor, ordnar med papper och annat trist praktiskt pappersarbete. Jag längtar till imorgon, då ska jag sova ut, äta frukost på balkongen och läsa en "Lotta"bok. Kram Madeleine

6 kommentarer:

Vikeskärs hem och vardag sa...

Yes, dem är köpta på Ullared :) Billigt var det med.
Hm, vi hinner nog inte hem för vi kommer på fredag eftermiddag. Men men du får berätta :) Jag kan gå in och kolla på hemmakanlaen kanske för och se lite bilder.
Du får ta efter hur mycket du vill :) Bara roligt att någon blir inspirerad.

Då får du ha en trevlig dag med allt städande. Men det är skönt efter :)
Kram kram

Pia heter jag! sa...

Hej hej!
Min Morris är oxå trött,sover sött i MIN säng medans matte städar och packar in för flytten....ska nog bli kisse i mitt nästa liv:)

Kram fina du//Pia

soffie sa...

å va fina katter du har ,de kan verkligen konsten att slappa:O)

Oscar M sa...

Din lilla katt är fotogenuiqe..fotomodell..mmm så är det...det låter som om du ska njuta imorgon Madde..mmm så pass.

Fröken Fräken sa...

Jag känner mig lite som dina katter - var så trött när jag kom hem från jobbet att jag var tvungen att ta en lur på soffan om jag skulle orka göra något.. men nu har jag spacklat soffbordet och städat lite iaf! Kanske man kan kläcka någon pysselidé också? Eller så är det dags för hämtmat igen, för att fira att man överlevt första arbetsdagen.. ;-)

Så, du har hunnit jobba och inte ha semester bland allt pysslande och donande? Jag var helt övertygad om att du var ledig, det har låtit så på dina beskrivningar.

Ingrid sa...

Var och en till sitt. Du arbetar och dom vilar ...bra arbetsfördelning.
Kram Ingrid