Igår bakade jag saffransbröd, två längder med mandelmassa i och så på med en jäkla massa pärlsocker. Halva satsen bakade jag ut som klassiska lussebullar, dock med pärlsocker även på dessa. Jag tycker det lyfter en hel bulle med pärlsocker. Prova, det blir så mycket godare!! Ikväll bakar jag den andra satsen chokladkola för i år. Så skall det byggas pepparkakshus. Färdiga delar, jajaja, men jag orkar inte bygga och hålla på. I år fokuserar jag på att "pimpa" det lilla huset till max istället. Det låter alldeles förträffligt tycker jag! Jo, det är väl klart att ni ska få se det färdiga huset, fattas bara. Kram Madeleine
2 kommentarer:
Pärlsocker har jag alltid på mina lussebullar, det var pappa som hade det en gåbg och det är ju så gott.
Lycka till med huset :)
kram
Det Ska bli spännande att se det fina huset, för det blir väl en bild på detta fina bygge.
Kram Ingrid
Skicka en kommentar