fredag 25 maj 2012

Fredag den bästa!


Jag slängde upp min vackra långa klänning med blommor och volanger på dörren. Sval och fantastiskt skön när man vill vara fin, bara åka och handla eller som igår då jag och Christer åt lunch ute. Klänningen köpte jag hur som haver i London i höstas.


Idag när jag cyklade hem från jobbet, svingade jag upp sekatören i farten och knipsade några vårkvistar illa kvickt. Man känner sig lite dum men jag tycker ändå att man med all rätt kan ta in naturen och njuta lite extra. Det gör vi nu med blomster på köksbordet. Den svarta nyinköpta nyckeln är en kapsylöppnare designad av E r n s t. Wooow! Hihi.
 

Idag gräddade jag våfflor, vispade grädde och rensade jordgubbar. Vi har suttit ute på balkongen, skålat i champagne och druckit kaffe. Christer har dammsugit och jag har rensat bort reklam och annat "joks" i den övrigt mycket hemtrevliga lägenheten.

Vi går mest runt och är så tacksamma hela tiden att vi gjort så fint och att vi trivs så bra och ser värdet i att vara lycklig. Universum är fantastiskt kraftfull och vacker bara man ser, känner, ger, uppskattar och tackar med sin kärlek.

Nu ska vi skruva och måla (jätte hemligt) och sen glida runt i Christers sommarbil. Livet känns alldeles perfekt denna fredag!

Kram Madeleine


2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad härligt!!!
Önskar dig en riktigt mysig pingsthelg.
Kram
AC

Vikeskärs hem och ting sa...

Heej, inkommen från att ha hunnit att rensa lite i rabatten och suttit ute på uteplatsen en lång stund.
När jag väl satt där så sneglade jag mot husväggen och där mitt i grusgången växer det två akelejor. Lila färg, då tänkte jag på dig :)

Du bjuder på så vackra bilder hela tiden. Man blir helt salig.

Vet du, jag hittade i gömmorna perfekta spetsgardiner till gästrummet som mamma en gång i tiden sytt och använt :) Tänkt dig dem och så en röd pelargon på ett glasfat. Mmmm ljuvligt. Nästa helg ska vi inhandla spackel och färg till det rummet. Åååå ska bli så kul.

Ska ni till hälsingland i helgen?
Jag ska jobba lite imorgon efter det ska jag hem och hänga i trädgården, sen ut på promenad och plocka blommor.

Oj oj vad jag babblar på hihi.

Ha det nu så fint, kramar