torsdag 24 januari 2013

blommigt


Jag vet inte vad jag ska göra med alla fina kokböcker jag har. Tills vidare står dom staplade på en pall med den fina Tine K lyktan.


Det här fina kortet fick jag av mina närmsta kollegor när jag fyllde år. Jag tänkte rama in det och hänga upp i Hälsingland.

Kram M a d e l e i n e

3 kommentarer:

RackarTuss sa...

Du ska se att ni hamnar i Hälsingland snart ;)

messan sa...

Tänk att jag har en byrå med samma beslag på...fast nu har dottern fått den.

Tack tack du underbara!

Jag förstår precis att du vill rena innan. Jag vet ingen där men har du kollat lokalt vad som finns? Annars får du be någon bra att komma dit...kanske för långt. Ni får rena själva också.

Ta hand om dig!
Kramar

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Usch, nä, det lät inte som nån vidare start på dagen. Hoppas resten av dagen blev bättre! :)

Angående hsp, så fick jag upp ögonen för det genom en artikel i Göteborgsposten i höstas (som en annan kompis tipsade mig om). Jag läste lite om det på nätet, gjorde några tester och fick alltid en klar majoritet svar som passade in på en mer sensitiv personlighet. I boken jag läser kallar de det starkskörhet. Jätteintressant tycker jag! Finns säkert en massa andra böcker på området också!

Jag vet, så fort skymningen kommer blir det jättesvårt. Jag brukar ha stativ så blir det lite bättre skärpa i alla fall. :)

Snart helg! Vad hittar ni på? Vi åker till Skövde ikväll (hm, natt Johanna-tid) med Andreas pappa som är på genomresa. Skönt att slippa tåget. Senast jag åkte tåg med Marley var det en löpande tik i samma kupé... Tur att Marley ändå håller sig hyfsat lugn med tanke på omständigheterna.

Kram Johanna