lördag 12 januari 2013

Det småblommiga!


Jag bytte ut den randiga tapeten  till blommigt i det vita skåpet för att förnya mig lite. 


Det underbara blommiga mönstret är nyinköpt presentpapper från Åhlens. 


Presentpapper och tapeter samlade i en zinkhink i vårt "pysselrum".Min Lyckoklöver (en av mina favoritblommor) har jag ställt på ett tårtfat med ett tårtpapper. Då fick den  i nuläget något hängande växten lite höjd.

Så blev det helg, åh vad jag älskar helger. 
Jag möter den med iver eftersom Christer är på bättringsvägen. Jag ska få både tallrikar och tavlor uppsatta på väggen. Tjohej!
Kram Madeleine

5 kommentarer:

Luiza sa...

Åh , så underbart det skåpet ser ut!!!!

Jag förtår precis vad du menar med den där lyckan som sitter så långt in så den inte går att beskriva på något sätt, man får liksom inte utlopp för sina känslor, trots att man berättar.

Och ja. Jag har dålig erfarenhet av IVF kliniken [som den var innan de gjorde om, för nu verkar de bättrat sig vad jag förstår av andra med] men av förlossningen och BB har jag oerhört bra erfarenhet, trots lite saker som var sådär, men det är småaktigt i det stora hela.Så du gör helt rätt i att välja det sjukhuset, men frågar du någon annan , så säger hon säkert ett annat sjukhus.
Dock vet jag att du brukar lyssna på ditt hjärta och inte på vad andra anser och det gör du rätt i. Inte minst i detta fall.

Åååh, tänk, han är beräknad till nästan samma datum som M var från början [5 juni], men så bröt hon sig ut en månad tidigare, ju =).

Många kramar

Vita huset 28 sa...

Hej hopp där va fint de vart med pappret i skåpet. Ja då går de snabbt o förnya.

Ha en skön helg o hoppas att allt blir uppsatt :)

Kram Camilla

Anna sa...

Så himlans fint du gjort! Underbart!
Trevlig helg till er!

Anonym sa...

Hej! Åh,vad fint presentpapper, helt i min smak. Jättesnyggt!!!
Kram Claudine!

Browneyedgirl sa...

Och det blev jättesnyggt =) Vilken bra ide. Tack snälla för din gulliga kommentar på bloggen. Den satte ett stort leende på mina läppar =)
Kram och ha en fin söndag!