tisdag 29 januari 2013

I den fina färgen vitt!


Jag har hängt upp en randig gardin i "pysselrummet" och har få använt mig av vita spetsband för att hålla upp gardinen. 


Jag har också köpt en ny vetekudde för frusna fötter. Några rackarns gnagare har ätit upp h e l a innehållet i min vetekudde i Hälsingland. 


Rara stickade strumpor i vitt är fina att ha till en tunika!

Det är skönt att inreda i ljusa färger - särskilt vitt. Jag hittade skåp i trä nere i källaren när jag städade i lördags. Ett fint skåp som Christer snickrade i träslöjden i mellanstadiet. 

Det fina skåpet vill jag ta upp till lägenheten och klurade på färg då det slog mig 
- g r ö n t !
En färg jag aldrig varit så förtjust i om det inte är en växt. Men jo, jag tror att jag vill ha skåpet i en behaglig grön ton. Vet ni någon?

Kram Madeleine4 kommentarer:

RackarTuss sa...

Grattis!
Jag läste ikapp och ser att det väntas smått!

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Jag älskar också vitt, har tänkt att jag ska försöka måla i andra färger också, men det slutar nästan alltid med vitt ändå. Det ger rummet en sån mycket större och ljusare känsla, allt kan liksom flöda fritt. Andreas mamma gillar mörka murriga färger och i deras tv-rum upplever jag mig så instängd, som om taket sakta sjunker nedåt. Inte alls särskilt behagligt eller harmoniskt.

Mm, jag ser en grön ton framför mig, men kommer inte på något som har den färgen. :) Lycka till, du har själv öga för det där!

Kram Johanna

Sofi sa...

Hej hej!

Vitt är ju så fint! Fräscht och vackert på ett enkelt sätt:)

Såg ditt söta babynest, jag har vänner som syr bl.a. Babynest och mycket annat. Kika in till www.systrarnamochjag.blogspot.com

Ha det gott!

Kram på dig

Browneyedgirl sa...

Jag gillar ju mossgrönt helt klart =) Men finns så många gröna fina toner. Vilken jättesöt gardin du fick upp. Gillar den. Ha en mysig dag! Kramen