torsdag 31 januari 2013
Mormors vind gapar nu tom efter att vi klättrat upp där och fått en söt liten pottstol och en alla tiders fin barnstol. Tänk er att det här är från min mammas barndom, coolt!

Pottstolen är alldeles för sliten för att behålla den i nuvarande skick och ska därför spraymålas i en mörk mörk grå färg. 

Barnstolen ska få en ny skiva nedtill och är också en smula sliten för att behålla den som den är. Därför ska även den spraymålas fast i en vit färg. Då kommer det också bli lättare att hålla den ren.

Det blir ett projekt som väntar oss när det blir lite varmare och Christer kan hålla till nere i garaget. Man får nämligen inte spraymåla nere i snickeriet. Färgen är redan införskaffad så nu är jag sådär ivrig och liksom står och trampar. 

Kram Madeleine2 kommentarer:

Vita huset 28 sa...

Hej va kul o kunna ta tillvara på de saker som ens föräldrar har haft.

Kram Camilla

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Ja, minst sagt coolt och vilken tur att de har sparats under alla år! Med färg så blir de ju som nya!

Jag kom på att jag nog inte svarade dig angående drömjobbet. Vi skriver så långa kommentarer ibland så jag får inte med allt när jag ska svara. :) För tillfället är mitt drömjobb att ha en egen second hand affär i anslutning till vårt hus, typ i ladugård, och i verksamheten ska jag ta emot personer som har hamnat utanför arbetslivet och hjälpa dem tillbaka. Så tänker jag! Du kan ju faktiskt titulera dig som krönikör, du skriver ju på bloggen varje vecka. Jag vet en skövdetjej som tack vare henns blogg nu skriver krönikor i lokaltidningen! Så hör av dig till din lokaltidning och tipsa dem om dig själv! :) Din trädgårdsbok skulle jag gärna vilja läsa! Hur kommer det sig att du jobba på förskola förresten?

Har sytt nya kuddfodral idag och nu går jag också i sy-vimplar-tankar! :)

Kram Johanna