måndag 11 februari 2013

Jag har sytt ärtpåsar!Jag har sytt små söta ärtpåsar i blommigt och randigt tyg från Panduro. Ärtpåsar har många användningsområden med lekar och balansövningar när barn blir lite äldre. Men jag tänker att det kan vara trevligt att känna och klämma på dom när man är riktigt liten. 

 Jag tycker att det är så genuint roligt att pyssla, sy och göra saker själv till bebisen. Det kommer alltid finnas människor som liksom "Pschyy" åt ens hantverk. Fast ni som bloggar och läser bloggar är mycket hyllande och uppmuntrande på det planet  - en stor eloge till er.

 Men kom ihåg att du är i ett skapande, kreativt och mycket lyckligt flöde när du pysslar. Då är det bara att beklaga att andra inte upptäckt det inom sig. 


Kram M a d e l e i n e

6 kommentarer:

Marie sa...

Ohh vilka fina =D

Vita huset 28 sa...

Hej va fina de blev! Jättefint tyg o som du sa de kan användas till mycket.

Ja pyssel ska uppmuntras, bättre än o sitta vid tv/dator/tvspel o häcka.

kram Camilla

Emilias sa...

Heej!
Åh vilka fina påsar, underbara! :) Som du skriver, tänk vad mycket ärtpåsar kan ge barnen :) Fantastiskt!

Har helgen varit bra?
Kramar

Marie sa...

Jaaa, det är underbart med hund, skulle inte kunna vara utan =D. Bellman har en vit goldenkompis, de är så fina. Ernst, det vore ju supertufft =D

Browneyedgirl sa...

Älskar att pyssla, gör det för sällan bara =) Vilka fina du sytt. Minns att vi hade sådana på dagis när jag var liten, fast absolut inte lika söta och fina!
Kram och ha en fin dag

Petra sa...

Jag hoppas få mycket av den vara nu när jag ska göra min praktik på Panduro i Sundsvall,) Kreativitet!