fredag 8 februari 2013

Katterna!


Malou har hittat en ny sovplats och det är min huvudkudde. Vanligtvis ligger hon ovanför mitt huvud och lägger ner en tass på min axel. 


När jag fotar Malou blir det för mycket för hennes kattsyster. Hon ska helst ha all kärlek och uppmärksamhet i hela världen dygnet runt. 

Ser ni påslakan och örngott? Jag och Christer fick varsitt av mamma i julklapp. Helt gudomlig kvalitet utan dess like.


Katter sover mycket men....
Christer busar och leker med våra katter jätte mycket så det är inte så konstigt att dom är trötta.

Kram Madeleine 
6 kommentarer:

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Åh, så gosig översta bilden är, jag kan riktigt se hur mysigt hon tycker att hon har det!

Jag tycker du ska fråga vad de vill säga med det. Jag får ofta anspeglar på att jag är smal och att jag dessutom är kvinna. "Inte kan du som är så liten (och tjej) bära den där tunga lådan". "Inte kan du som är så liten äta allt det där". "Det finns tjej-bowlingklot, det är de som är rosa". Jag brukar fråga "vad menar du?" och då blir folk tysta eller svamlar nån förklaring och byter samtalsämne. Då får peronen faktiskt själva tänka efter varför de säger de gör. Det är väldigt jobbigt och energikrävande att stå upp för sig själv hela tiden, men jag tar det gärna för att det så småningom ska bli en förändring och kanske får personerna att tänka om till nästa gång. Och sen ska jag erkänna att det känns extra gött när jag kammar hem bowlingsegern över de män som tycker "du som har så smala armar kan ju inte vara bra på bowling"! "Vad menar du?" frågar jag. :) Så fråga du tycker jag!

Åh. barn och deras kommentarer är så härliga! Jag jobbade extra på en förskola efter gymnasiet och jag kan sakna den kontakten med alla barn.

Nä, va säger du? Leila läser din blogg, det är ju skitcoolt! har inte heller fått så bra intryck av henne på tv, men som sagt böckerna är gudolmliga!

Tack, feng shui vibbar tar jag som en komplimang :)

Ha en härlig fredag och helg,

kram Johanna

Browneyedgirl sa...

Så gosiga bilder och vilken fin kisse =) Så söt. Hoppas ni får en härlig fredag! Stor kram

Marie sa...

Ohh så gossigt och så fina örngott ser sååå sköna ut, underbart.

Kramar

Anonym sa...

Gulliga söta och så välmående de ser ut! Underbara bilder! Kram Claudine

messan sa...

Underbara påslakan och söta kissar. Livet när det är som bäst och lite till.

Fick ljuvliga påslakan av dotter i julklapp från Newport. De är som sammet på kroppen. Ska tvätta dom imorrn och sen snabbt in i sängen igen.
Kramar om dig fina Madde

Therese sa...

Åhh så söta de är! :)
Kram