torsdag 28 februari 2013

När hjärtat får bestämma!Jag köper inte så mycket inredning längre. Jag har nämligen så mycket redan. Ibland är det ju så att man helt sonika stöter på föremål som bara talar direkt till hjärtat. Då finns det inget som heter köpstopp. Det här är ett sådant "talar-till-hjärtat-köp" från Järna. Så himla bullig, gammeldags och enkel flaska/vas som gör sig perfekt hemma hos mig.

Ja, det var bara det idag.
Kram Madeleine

6 kommentarer:

Vita huset 28 sa...

Hej vännen vilken fin vas. Ja så är de här med, har så mycket fint så de är bara de där extra guldkornen som kommer in nu. Eller när jag får nå städryck o röjer undan till försäljning ja då kan man fylla på med nytt fint igen :)

Kram Camilla

Marie sa...

Ohh så fint =D

Hemtrevligt hos Johanna sa...

En madeleinig vas det där! Fin!

Haha, jag vet allt vad jag missar, brukar sno Andreas telefon ibland... Nu har det blivit lite av en grej - våga vägra iphone liksom. :) (Jag våga vägrar facebook också!) Sen tror jag att jag mår bra av att inte ha en, jag skulle utveckla ett beroende, mobilen skulle ta en massa tid och energi som jag hellre vill spara till annat. Men nån gång skaffar jag nog en smartphone, när det blir för krångligt att inte ha en. Jag märker redan att samhället blir mer och mer uppbyggt på att man har samrtphone, små grejer visserligen som att kunna kolla när och var närmaste spårvagn går. Riktiga i-lands problem! :)

Kram Johanna

Sofi sa...

Hej!

Visst är det så! Bara det allra finaste får följa med hem:)

Ha det gott!

Kram Sofi

Ekenäsliv sa...

Jo då, ibland säger det bara klick!
Ja du, så fint du skriver. Jag önskar fler kunde tänka i de banorna. Att det ger gott att vara snäll mot andra. Men ibland är det en rå och karg värld vi lever i tycker jag.
Snällhet borde premieras!!
Kram på dig!
/Anna

Anonym sa...

Hej! Fin gullig vas/flaska. Du har blicken för fina saker. Ha en härlig helg! Kram Claudine!