torsdag 7 februari 2013

Pimpa med vimpel!Jag har sytt en vimpel av tyger som jag hade över. Det blir fint att hänga upp till kalas eller andra flotta tillställningar. Nu tog jag hjälp av häftmassa för att lätt kunna sätta upp på väggen och visa er. Eftersom tygerna ser likadana ut på baksidan slapp jag sy dom dubbelt.  

Jag är jätte nöjd över denna ljusa och lättsamma vimpel. Det som tog längst tid var att nåla - en hel lördagskväll gick åt och jag fick nästan nackspärr på kuppen. Det var det värt.

Kram Madeleine

11 kommentarer:

Petra sa...

Kalas fint;) Gillar att du har hängt den över sängen;) Kram

Browneyedgirl sa...

Men ohhh så fin =) Vad du är händig, gör du en till mig med *hihi* Älskar vimplar. Nej nu måste jag ta tag i lite sysslor. Kram tjejen <3

Marie sa...

Ohh så fiiint =D, så snyggt med egengjorda vimplar =D

Kramar

Anonym sa...

mailade dig

Sofi sa...

Hej hej!

Å vilken fin vimpel! Gillar tygerna jättemycket!

ja du, garnbollar har man ju gjort några genom åren:)

Ha en fin dag!

Kram på dig

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Nu blir jag superinspirerad att sy en egen vimpel och hänga i sovrummet! Blev jättefint!

Åh, har du träffat Leila? Hennes böcker är fantastiska, bakade hennes rågrussinbullar igår (blev jättegoda) och hennes sirapslimpa är en annan favorit. Och morotskakan. :)

Nu har jag också lyssnat på dina tisdagstankar. Jag kan också bli så himla irriterad att folk ska tycka och tänka så mycket om sånt som man inte har bett de tycka och tänka om. Som om du kan påverka hur mycket din mage växer varje vecka! Jag har en kompis som fick barn i december och hon fick höra så mycket konstiga grejer under hennes graviditet. Folk frågade henne hur de tänkte när de planerade sitt barn i december, det är ju januaribarnen som är mest framgångsrika?! Som om man planera in ett barns födsel på samma sätt som man bokar en kräftskiva med vännerna eller ett bröllop....?!! Och som om det spelar någon roll?! Och till saken hör att hon visste inte om hon kunde bli gravid då hon har genomgått två magoperationer, och sen kommer folk och tycker att hon planerade (!) deras graviditet i "fel" månad. Så fruktansvärt okänsligt! Jag hoppas att du slipper undan mer tyckande och tänkande om er bebis.

Kramar Johanna

Marie sa...

Tack så mycket så rar du är, ja han vart jätteglad =D

Hoppas att du haft en bra dag, kram

Emilias sa...

Heej!

Åh vilken fin vimpel, du är så duktig :) har tänkt länge att göra en sån till jobbet, men har inte blivit av än... Får väl se när jag hinner ;)

Vet du!? Vi satte upp tapeten idag och det blev faktiskt bra :) Det var nog dumt ljust när vi försökte första gången :)

Tänkte se om jag kan ordna en bloggträff här längre fram i vår. Vore så roligt om du kunde komma då!

Kramkram

Kickan Style sa...

Jätte fin vimpel!! Tänkte själv sy en vimpel sedan då våran nya familjemedlem anlänt. Tänkte välja färger på tyget därefter!!

Ha en fin helg!

Kristina

Anonym sa...

Hej! Jättefint, blir det inte märken efter häftmassan? Men det kanske är nya bra grejor nu för tiden? Fina tyger du andvände! Underbar helg på dig! Kram Claudine!

Madeleine Berglund sa...

Nej, inga märken efter häftmassan. Det finns vit att köpa, finfint! Jag använder det till att sätta upp mindre tavlor för att undvika spikhål.