tisdag 26 februari 2013

TisdagsTankar med Madeleine!

8 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Dessa härliga tankar =) Nu hann jag inte lyssna klart så jag får komma tillbaka...
Kram och ha en härlig dag, gärna med mycket sol =)

mitt liv som jag sa...

Fantastiska tisdagstankar! Så bra sagt av dig, det är något jag måste bli bättre på, att vara snäll mot mig själv, jag är allt för hårt dämmande mot mig själv. Tack för påminnelsen :-).
Ha det bra! Kram Jennifer

Marie sa...

Hej, jag håller med dig, många gånger så har man varit snäll mot allt och alla andra men inte mot sig själv. Men det har jag också blivit bättre på, att lära mig och säga ifrån och inte ta åt mig allt och vistas kring människor som ger mig negativ energi. Sedan har jag också börjat lära mig att själv inte ta åt mig av allting, för förr så tog jag allt på mig ex i en konflikt, men även där lärt mig att säga ifrån

Bra tisdagstanke
kramar

Anonym sa...

Mycket intressant det där med snällhet, mot sig själv. Ett av mina nyårsmål var just att jag skulle le varje dag och ta tillvara på alla ögonblick som gör mig glad för det har jag varit mycket dålig på och därför mått dåligt under en längre tid.
kram från Ystad

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Du är så klok! Och att inte döma sig själv för man sa så eller gjorde si! Åh, ibland är det så svårt, då brukar jag tänka att det är någon annan som gör eller säger precis samma sak och hur jag då skulle reagera. Oftast skulle jag inte reagera alls och då inser jag att jag är alldeles för hård mot mig själv. Det funkar för mig.

Vilka fina bilder din mamma tagit på er. Du ser så harmonisk och lycklig ut. Är der hennes kök på bilden? Himla fint det!

Åh, det är nog min favoritmobil bland alla dina! Det är något lugnande med prismor tycker jag.

Jag har ingen sån där smart telefon än. :) Så med andra ord har jag inte instagram heller, fast det verkar vara en himla rolig grej så har övervägt att skaffa en smartphone bara för det. :)

Kramar Johanna

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Just det, Marley äter sin medicin för fullt. Sex tabletter nu i början för att verkligen ned inflammationen och antibiotika för att få bort alla elaka bakterier i tarmen. Häromdagen morgonen kommunicerade inte jag och A riktigt med varandra och Marley fick dubbeldos. Det var ingen fara (vi ringde vetrinären på studs när vi insåg misstaget!) men biverkningarna som törst, hunger och flämtande kunde bli kraftigare. Han drack som en kalv och kissade som en tjur den dagen! :) Stackarn. Annars han är pigg och glad igen så det är himla skönt!

Petra sa...

Ja du den kommer nog i slutet på mars tror jag. Men så fint som ni har där så blir det vår när ni kommer dit oavsett;) Kram

Marie sa...

Hejsan, jag tycker att det vart finfint hos dem, tror att trappen utanför med alla växter blir snyggare i år då det växt till sig ordentligt. Var skeptisk till den knallrosa väggen först, men vart fint med allt på plats. Jag har inte varit på deras flotte, men min sambo har =D

Jag vet eg inte vad jag tycker om nya inredaren, tycker varken bu eller bä eg. Tycker hon verkar så gullig och rar, den andra med, men denna verkar lite tuffare i färger & material och sådant känns det som