lördag 16 mars 2013

Bloggdag!


Imorse gick jag upp tidigt. Solen sken. 


Malou somnade om när jag hade bäddat.


Christers obligatoriska klädhög på stolen skyfflade jag bort. Jag gav rosen en skvätt vatten. Sådär ja! Nu var jag färdig och inväntade bloggaren Annika.


Strax efter klockan nio kom hon hit. "Hej hej hej" sa vi och jag fick en fin present.


Som det satt ett jätte vackert brosch på. Så vackert och helt i min smak. Det ska jag ha på min kofta redan imorgon.


I påsen låg den här fina presenten. Ursöt spegel och ljuvlig doftpåse med lavendel. Spegeln ställde jag på det ljusgrå bordet som man ser i bilden ovan. Kudden la jag prydligt på mina linnen.


Så tog jag på mig solbrillorna och vi åkte till Slottsträdgården Ulriksdal. Det var mycket folk där idag men det var som vanligt vackert och man ville shoppa som aldrig förr.


Vilket vi också gjorde. Men först insöp vi inspiration.


Se här...Luktärter! Himmel! Jag tror jag svimmar!När vi hade ätit lunch och fikat jätte gott plockade vi fokuserat på oss det vi hade spanat in. Se här på Annikas fina låda.


När Annika åkte hem till sig gjorde jag i ordning påskris med videkvistar och fjädrar. Malou blev nyfiken på fjädrarna och hoppade upp på fläkten. Hon får absolut inte sitta där när Christer är hemma. Men nu råkade han inte vara hemma så Malou fick i godan ro iaktta mig när jag pysslade. 

Annikas blogg hittar ni HÄR.

Kram Madeleine
5 kommentarer:

Anonym sa...

Himmel och pannkaka, vad mysigt ni har haft! Kul att Annicka hittade fina växter på favoritstället Ulriksdal. Det var en ursöt spegel och doftkudde du fick av henne. Och smycket var verkligen du. Ha en fortsatt fin helg,förresten fnissade jag när Malou satt på fläkten. Vilken busig kisse.
Kram Claudine!

Marie sa...

Massa fina bilder och detaljer och så trevlig dag

kram

Anna-Leena sa...

Härligt att få shoppa loss ibland alla blommor man blir så glad av det.

Mvh Anna-Leena.

Anonym sa...

Men så fiffigt du gjort det med bakplåten (eller vad man nu vill kalla det!) Superbra tips då jag aldrig riktigt hittat rätt plats för min här hemma. Kram från Ystad

Tanya sa...

Vilken fin blogg du har!