måndag 1 april 2013

Ett litet rum i rummet!

Våra snälla kompisar har skänkt oss deras spjälsäng som blivit för liten för deras döttrar. Så himla snällt. Nu är den rengjord och fått nya möbeltassar. 

Jag tänkte sätta en ny tapet på gaveln. Min snygga randiga tapet från Borås tapeter tar aldrig slut så jag använder den till sängen. 

Det är kul att pyssla och göra i ordning för bebisen. Det känns helt overkligt att en till människa ska bo hemma hos oss. En alldeles egen människa som är halva Madeleine och halva Christer. Coolt. 

Blyertsteckningen köpte vi för en femma i Hälsingland. Vimpeln sydde jag i vintras. Jag ska hänga upp en mobil också men jag har inte beslutat mig för vilken då jag gjort två stycken. 

Kram Madeleine6 kommentarer:

Vikeskärs hem och ting sa...

Jag tror jag dör så gulligt :)
Kommer bli jättefint med tapeten. Där skänkte du mig en idé *blink*.

Tänk att du snart ska ha, helt otroligt kul. Letade genom några inlägg men hittade inte var du köpte babynestet? Får gärna tipsa mig igen.

Snällt att ni fick sängen, den passar in hos er.

Har helgen varit bra?

Kram

Marita sa...

Vilket härligt fix, att göra fint till den väntade bäbisen! Mina barn är stora nu, men nog minns jag hur roligt det var att få fixa och planera till den nya lilla familjemedlemmen!!
kram, Marita

Anna-Maria sa...

Visst är det härligt att pyssla och fixa till den kommande bebisen! Jag tyckte det var jätte kul att fixa och trixa min sons rum och säng. Jag var dock inte lika pysslig och duktig som du och jag hade dessutom ingen blogg.
Lite synd.
Jätte fint har ni/du gjort i erat rum. Tapeten blir jätte fin till den där sängen! Ibland är det tur att man har vänner som delar med sig av sina saker. Då slipper man köpa allt nytt, för det blir så dyrt då! Jag/vi köpte bara vissa kläder och barnvagn i butik! Vagga och spjälsäng köpte vi begagnat! Ja, skötbordet för ca 200 kr på Ikea! Kan man återanvända gammalt är det bara bra! Men jag hade drömt så länge efter att få åka i väg och köpa en vagn så det var bara tvunget även om vi ville spara pengar! Men vi fick den till bra pris!
Kram

Anonym sa...

Så fint ni bonar om :) Ska bli kul att se fortsättningen. kram från Ystad

dagliga smulor sa...

Så fint:o) Förstår att det måste vara en märklig känsla ! Kram

Browneyedgirl sa...

Kommer bli super sött =)
Minns när jag fixat vaggan hemma, man gick runt och dagdrömde, hade svårt att förstå att det snart skulle sova en liten prins eller prinsessa där <3 Stor kram och hoppas duhaft det fint...