onsdag 29 maj 2013

Fint besök!


 "Det är nu eller aldrig, vi måste passa på och plocka syrener NU" sa jag till Christer igår kväll. Vi gav oss ut till vårt "braiga" ställe och plockade en bukett.  Det blev så vackert på köksbordet!  Med syrener på köksbordet, färska jordgubbar och vattenmelon fick jag fina gäster på besök på förmiddagen idag.


Matilda och hennes mamma Luiza som jag lärt känna via våra bloggar kom på besök. 

Katterna gillade Matilda och det gjorde jag också. Hon verkade imponerad av mina kuddfodral och betongbordet som hon kände mycket på. Då tänkte jag i mitt stilla sinne: "Flickebarnet har bra smak." Hihi.


Luiza hade bakat havrebollar till mig. Första gången jag smakade på Luizas hembakade havrebollar var på lilla Matildas dop. Jag föll pladask. Dom är busfärska och helt havrebollsperfekta. Njutning!


Så fick bebisen ett paket. Jag visar alla bebispresenter när han är född och man liksom kan komponera fina bilder av det. 


Paketsnöre, band och hjärta sparar jag i mina små pyssellådor. Älskar fina paketdekorationer. Jag kan inte säga det nog många gånger men bloggtjejer är fantastiska konstnärer med kreativ förmåga!

Kram Madeleine



5 kommentarer:

mia sa...

hej madde! å vad mysigt och luiza verkar vara en tjej med finess, det mesta hon gör blir så speciellt, klart att Mathilda blir som sin mamma, en flicka med god smak hi hi. Här hemma hos mig är det inte så mysigt dock...min fina häst har skadat sig på betet så nu blir det sårvård och smärtlindring 2ggr om dagen ett tag framöver pust!! lilla kraken hade gått ner sig i en supm och antagligen fått panik och sparkat sönder sina bakben baa otäckt värre. dessutom så har min ena katt nu varit borta i över en vecka...ja du hör, nu e jag allt liiite ledsen. Men skönt å se att du har det gott och nu kan det väl inte vara så långt kvar??? kram på dig/ Mia

Vita huset 28 sa...

Hej kul med finbesök, o finfina presenter också :)

Åhh ja ditt betongbord hade nog jag med stått o strukit på hahaha

kram Camilla

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Härligt med sånt fint besök! Kan man få recept på havrebollarna? Eller det kanske är hennes hemlighet? :)

Kram Johanna

Anna Wahlstam sa...

Så sött besök!!!
Syrener ja, ljuvliga är de!!!
Var och plockade med mig ett hav från svärmor igår, hon har maaaaaaaaassor :-)
Hoppas att du mår fin fint!
Kraaam Anna

Anonym sa...

Hej! Vilken söt liten tjej du hade på besök! Mmmm...gott med bollarna... Trevligt besök hade du, kram Claudine!