fredag 7 juni 2013

drömmar och inspiration
Något som jag tänker mycket på är rosor. Det finns två  gammeldags sorter som jag drömt om i många år. Den ena heter New Dawn och den andra honungsros. Jag ser det framför mig klättra uppför vita husknutar och röd fasad. Förhoppningsvis kan jag plantera mina rosor redan i höst.
Så länge jag kan minnas har jag drömt om en skara får men det blir så knepigt när man bor i lägenhet och bara är på landet under helger och semestrar. Men kolla in det här gungfåret på trämedar. Så underbart!


Blommiga stövlar, med röda snören, hur snyggt kan det bli egentligen? Dessvärre verkar det svårt att få tag på just blommiga stövlar till ett humant pris. 
Den här bilden lånade jag i alla fall från www.systerlycklig.se


Ibland kan det vara en detalj eller känsla i en bild som inspirerar och tilltalar mig. Här tycker jag de vita kuddarna möter den gråblå väggen jätte fint. Skön kontrast som gör mig glad.
Samtliga interiörbilder har jag lånat från www.alvhemmakleri.seJag har blivit helt kär i det här köket och i den här tapeten. Så fullständigt behagligt och harmoniskt. Tapeten som möter golvet, spegeldörrenn. köksstolen, soffan med tyget, glasflaskor på bordet och med ett dagsljus som heter duga.
Kul idé att möblera bordet mitt i rummet på detta vis. Föll pladask för den svarta gungstolen då vi också är på jakt efter just precis en sådan. 

Eller rättare sagt Christer har övertalat mig att det vore jätte trevligt att sitta i en gungstol framför kaminen. Det håller jag med om.  Men all annan tid då man inte sitter i den tycker jag att fenomenet gungstol är lite kuslig.


Att få till snygga badrum måste vara bland det svåraste som finns. Det är ytterst sällan, nästintill aldrig man ser ett badrum och tänker: "Underbart, så här vill jag ha det." Men här älskar jag lösningen med marmorskiva och knopparna/handtagen på kommoden. 

  
Ärligt talat var det inte så mycket Madeleine i den här bilden. Men jag diggar de höga socklarna och det rostiga armeringsnät som får agera anslagstavla. Så himla smart!

Kram Madeleine
1 kommentar:

http://mysbella.blogg.se/ sa...

Vilka vackra bilder, tack för all inspiration:)

Kraam Izabell