torsdag 4 juli 2013

En bra dag!


På förmiddagen regnade det. Jag passade på att baka en kladdkaka som jag varit sugen på i flera dagar. Jag var så himla smart att ta med mig hela min receptpärm!


Jag vispade grädde och kokade kaffe. Sedan fikade jag och Christer på altanen. 


Jag och Tor gick på en promenad idag. Visst är det gulligt med fåret som hänger där?
Jag tycker utsikten från gästrummet är helt fantastiskt. Blommorna, alla grässtrån, tystnaden, grusvägen, fåglarna, jag, Tor och barnvagnen. 

Svänger man till höger kommer man till stora vägen, den vägen är att föredra om man till exempel ska åka och handla som jag gjorde idag.

Svänger man till vänster åker man på trevliga grusvägar och kommer till exempel till en trevlig liten badplats. Ute på ängen fick jag syn på Malou. Jag lockade på henne och hon dundrade fram till mig.


Hon är så söt Malou med tungan utanför munnen.


Christer och Tor tog en tupplur imorse. Då passade jag på att städa och hänga ut trasmattor på vädring.


Vi har så snälla grannar! Jag har fått både jord och gödsel till mina blomlådor! Jag ska baka något riktigt gott till dom.

Jag gillar den busigt lantliga rabatten framför ena köksfönstret.


Mårbacka! Se så fint det blev!


Efter att Christer kirrade med ett hål i den här tunga baljan kunde jag plantera blommor i den. Jag kom över billiga blommor på en mysig liten trädgårdshandel utanför Bollnäs när vi var på utflykt tidigare i veckan.

Kram M a d e l e i n e3 kommentarer:

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Hej!!

Vilka fina bilder du bjuder på. Jag läste det här inlägget före det förra och såg direkt att ni var i Hälsningland, det är nåt speciellt över de bilderna du tar där uppe. Det liksom syns i bilderna att du tycker väldigt mycket om det stället! Helt klart rätt plats för Tor att börja sitt jordeliv på. :)

Haha, jo det är nog så att man inte hinner med det där man har tänkt innan att man kan göra på sin mammaledighet. De små liven kräver mer än man tror. Fast vad vet jag. :)

Kramar Johanna

mitt liv som jag sa...

Vilken dag, låter toppen. Härliga bilder!
Ha det fortsatt gott! Kram Jennifer

Anna-Maria sa...

Du får en verkligen att längta ut på landet! Låter så härligt när du berättar om stugan i Hälsingland!
En vacker dag så kanske jag och familjen också har en stuga att åka till och bara njuta och koppla av!
Kram