torsdag 15 augusti 2013

Mysigt


God morgon! Igår somnade vi till en sprakande eld i kaminen. Vi vaknade upp i ett något höstlikt Hälsingland. Tor var morgonpigg så vi gick upp och kokade ägg.


Vi har fått ännu fler emaljerade muggar från Christers pappa. Goda att dricka varm choklad ur tycker jag.


Ringblommorna växer och frodas. 


Jag plockade in några ringblommor och ställde på frukostbordet. Jag köpte den här brickan på loppis i somras för 30 kronor. Men den snorgröna färgen är ett minne blott och den gör sig bättre i en svagt ljusgrå färg. 
Tor.  Glad och morgonpigg. Nu sover han igen.


Blommor i köksfönstret.


Mårbackapelargonerna i blomlådorna är kraftiga och vackra. Blommar helt ljuvligt dessutom. Det är lyx tycker jag!
Rutiga påslakan och randig pyjamas i vaggan. Gulli gulli gull.

Kram Madeleine

3 kommentarer:

Lina sa...

Hej!!

Åh sååå söt han är din lille Tor... :)

Ni verkar ha haft en bra sommar, lugn och skön i Hälsingeskogarna... Du har gjort det så mysigt i stugan, från dom första bilderna du visat..

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig vecka... Jag ska försöka kurera mej från en HEMSK förkylning... :(

Kram*

Anonym sa...

Hej! Åh,vilka frodiga ringblommor! Snäll svärfar du har som gett dig muggarna, fina. jag förstår att Tor trivs i vaggan, så mysigt. Och brickan fick du till verkligt bra. Ja, ni verkar ha det toppen på alla sätt å vis, Tor ser så nöjd och fin ut. Lovely!
Kram Claudine!

Madeleine Berglund sa...

Javisst Claudine, det tar sig här i vår stuga! Men nästa inköp blir absolut en ny dammsugare. Får nästan raseriutbrott varje gång jag ska städa med vår byggdammsugare när muntstycke lossnar.. Tung att kånka på är den också. Huva. Annars är det fina fisken, hihi! Kram Madeleine