fredag 15 november 2013

Ointressant, ni behöver inte läsa


Jag älskar verkligen boken "första året med dig" av Lena Andersson. Jag har i många år varit en stor idol av Lena Andersson. Boken har alldeles lagom mycket information att fylla i. Skulle den vara extremt detaljrik skulle jag få dåligt samvete att jag inte skrev mera. Helt perfekt. Dessutom är illustrationerna helt otroliga!

 I veckan kunde jag fylla i ny längd, vikt och kuriosa om lille Tor som pratar massor av bebisspråk. Ibland övergår ljuden till ljusa skrik som vibrerar jätte skönt i öronen (verkligen). Hihi. 


Brudslöja, skirt och vackert i en glasvas. Idag är det fredag och då är det dags för ett nytt blomsterinköp. Inte till mig utan till vår granne. 

Vi bor i ett helt underbart trapphus med fina och trevliga grannar där man pratar och skojar med varandra. En av grannarna skänkte oss en fin barnstol (ni vet tripptrapp) då hennes barnbarn blivit större. 


Idag har ett lugn lagt sig i detta hem. Tor sover. Katterna sover. Det här nystädat och tvättat, filtar och sängkläder har vädrats. Vilken känsla för en pedant som bara städar en dag i veckan (stolt). 

Igår fick jag tre hyacinter av mamma och en adventskalender från Body Shop med paket i. Ska bli jätte roligt att öppna ett paket varje dag. 

Ni vet ju hur roligt det är att pyssla och tillverka saker själv att ge bort. Visa sin vänskap, kärlek och uppskattning. När man själv får något blir i alla fall jag barnsligt glad.

Nästa vecka ska jag göra ett inlägg om saker man kan tillverka och bygga själv när man ska få barn. För att hålla nere kostnader men framförallt för att sätta sin egen prägel, stil och känsla på saker och ting. 

Jag kommer också göra ett inlägg om ljussättning då vi har jobbat med det jätte mycket här hemma, till och med ute på balkongen. Mörka och kusliga hörn är ingenting för mig. 

/Madeleine

6 kommentarer:

Vita huset 28 sa...

Hej hallå där vännen.
Va mysigt de låter med såna grannar.
Ja våra går inte o klaga på heller. Har också fått leksaker till Nova, frukt, och loppisgrejer.

ha en härlig helg
Kram Camilla

HjärtatsVitaHem sa...

Trevlig helg!

Kram Jenny

vitadrömmarobusigabarn sa...

Den boken är så ljuvlig
Och vackra bilder!!
Ha en mysig fredag
Och trevlig helg
Kramar!!!

Browneyedgirl sa...

Vad härligt att ni trivs med era grannar =) Ska bli spännande att få tips på ljussättning, gillar inte heller skumma mörka hörn =)
Kram och ha en fin lördag <3

~ Eva ~ sa...

Intressanta rader att få läsa ju :)
Och visst är det härligt med nystädade livsrum, och såna trapphus...jag bor nästan så också, trots att motsatsen tyvärr också finns där ibland.

Härligt med ett varmt och ombonat ljusflöde, och det blir säkert jättefint när du pysslat klart med det.

Kramen från Eva

Anonym sa...

Hej! Det blir intressant med barn saker tips! Brudslöja i vas, så enkelt, så elegant och skirt. Det tycker jag om, ha en bra helg!
kram Claudine!