fredag 13 december 2013

Bebisträff!Madde och lille Ted kom med en strut polkakolor som jag hällde upp i den här fina flaskan. 


Dom är väldigt goda och jag åt flera stycken framför "Jul med Ernst" igår.


Fia hade bakat söta små pepparkaksmuffins och gjort en vit glasyr. Som vanligt var dom både vackra och goda. Perfekt kryddning och perfekt gräddning. 


Jag fick en vacker amaryllis av Fia och lilla Julie också. Med den här häftiga krukan. Den gillar jag, man kan skriva något på den med tavelkrita. Vad ska jag skriva tycker ni?


Amaryllisen är en småblommig sort och är feminin och elegant i både höjd och blomning. 


Jossan och lille Kevin kom med en julstrut fylld av hembakade kakor. Jag fikade precis på en bregottkaka som bokstavligt talat smälte i munnen. Beroendeframkallande!Tor är tomte idag på självaste lucia. Dessutom blir ha sex månader och det ska firas med en tårta som hans farmor ska baka. Hurra!


Typiskt vår katt Melina att liksom vräka sig in i bild. När det kom en bebis till familjen som fick allt fokus fick hon ändra uppmärksamhetstaktik. Hon har nämligen blivit Tors bästis. Hon ligger alltid nära honom. Hon låter honom dessutom slita och dra i pälsen hur mycket han vill.


På mitt jobb var det en riktig babyboom. Vi var fyra stycken som fick barn nästan samtidigt. Igår kom alla mammor hem till mig med sina gulliga bebisar. Vi hade några roliga timmar tillsammans med fika och prat.

Idag är det lucia och Tors sex månaders dag. Hans farmor ska baka en tårta som är världens godaste. Förutom vår obligatoriska långpromenad har vi köpt fler hyacinter och intagit fredagsfeeling. 

/Madeleine
5 kommentarer:

HjärtatsVitaHem sa...

Härliga bilder och vilken söt liten tomte! hihi! :)

Kram Jenny

Anonym sa...

Så gullig tomtenisse

kram ugglan

Luiza sa...

Hej vännen :). Ligger och nattar barn och super in inspiration här inne. Så vackert.
Du är en sån glädjespridare.
Tack.
Hoppas allt är bra med er.
Massa kramar

Kickan Style sa...

Vilken söt tomte! Vår katt gör helt tvärtom. Undviker lillkillen så långt det går, stackarn är livrädd för honom. Och värre lär det ju bli när Alfons börjar gå och springa efter... Stackars katt flyttar väl till grannen :P

Ha en fin tid i väntan på julen!

Kristina

Anonym sa...

Oj, vad goda saker,gullig liten tomtenisse!!!
Kram Claudine!