tisdag 11 februari 2014

Konsten att ta hand om!


Nu är vi inne i februari månad och då är det dags för mig att plantera om alla krukväxter i ny näringsrik jord. Alla vi som lever, det vill säga människor, växter och djur kräver omvårdnad. Det låter så enkelt men ändå krånglar vi människor till det på livets väg ibland.

/Madeleine 

3 kommentarer:

Vikeskärs hem och ting sa...

Haha, iår kanske han kommer med något.

Men vad härligt när det fungerar. Visst är det härligt när man får sova så länge.

Jonas, har ju sovit i sin säng sen dag 1 och det fungerar jättebra. Jag kan lämna honom och han somnar av sig självt. Han äter ju fortfarande en del men det går på dagarna 4 timmar emellan och på natten 5 timmar. Så vi har bara en matning som dig runt 3-4 tiden, sen vid 7 snåret. Så jag klagar verkligen inte hihi. Ska tänka på er inatt när han ska äta :)
Vagnen älskar han, sådan tur.

Idag har jag beställt en massa fröer, så nu måste jag köpa på mig fler drivhus. Vilket i-landsproblem hihi.
Satt och funderade idag på att jag har sådan lust att besöka Ulriksdal.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med lite gott att äta.
Kram kram

Anna-Maria sa...

Du har så rätt i det du skriver!
Blommorna som du nu visar på bild, kommer aldrig ihåg vad de heter! Hemtrevnad eller något sådant! Hur sköter du om dem och hur vattnar du dem!? På fat eller direkt i jorden? Jag får aldrig mina att överleva eller bli så stora som dina är!
Ha det gott!
Kram Amie

Anonym sa...

Hej! Finfina blommor! Ja, det gäller att sköta om livet,så sant kloka du.
Jag har jord överallt hemma i köket, börjar snart tror att jag bor i ett orangeri, fast det gör jag ju inte, men vad mysigt å ha detta: orangeri, växthus och en uppvuxen gammeldags mormor trädgård...med punshveranda, kakelugn och en bakstuga. hmmm...
Kram Claudine!
Kram Claudine!