torsdag 13 februari 2014

Nya fina lådor, love it!

Jag funderar på att ha den här rutiga tapeten som fondvägg i Tors rum. Vad tror ni om det? Jag tänker att det nödvändigtvis inte måste vara en barntapet i ett barnrum.

Tor ska ändå få bestämma själv när han blir äldre. Bäst att passa på att få bestämma nu, hihi.


Majas alfabet ska Tor ha i sitt rum.


Kolla mina nya lådor, är dom inte superfina? Jag tänkte ha dom i Tors blivande rum. Jag har inte inrett det än. När börjar dom ha glädje av ett eget rum? Jag är i "sortera-stadiet" just nu. Jag packar och flyttar om grejer eftersom vi använder det rummet till kontor/pyssel just nu. Det tar tid att tömma ett rum och strukturera om. Det ska i alla fall bli jätte skoj att få inreda barnrummet sedan.

Lådorna kommer från Nillas handelsbod. Du som är bloggläsare av Mitt hem & jag får 15 procent rabatt om ni handlar där. Kom ihåg att uppge mitthemochjag i kassan!
 Nillas handelsbod hittar ni genom att klicka HÄR.


/ M a d e l e i n e

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fina lådor, kul att inreda. Och nu när det börjar gå mot ljusare tider blir man ju mer kreaktiv, i alla fall jag. Det blir säkert riktigt härligt i rummet!!!
kram Claudine!

Emelie sa...

Hej! Lyckades hamna här genom att läsa din kommentar på emmiesbabynest. Vilken underbar blogg!

Vi håller på att renovera en prästgård & skall få vårt andra barn i början av juni.. Letar nu tapet till hans/hennes framtida rum & undrar därför varifrån denna rutiga tapet är!? SÅ fin!

Ha en fin dag! Emelie