måndag 22 december 2014

Berglund bloggar!


Okej, så här ra. Imorse var jag på julavslutning med yogan. Det vill säga ett långt härligt morgonpass på vita fårullsyogamattor. Finns det något bättre sätt att starta en dag på? Sedan gick vi hundra meter till stora gatan i Sigtuna och åt frukost hela yogaklassen. Jag passade då på att köpa med mig fikabröd hem till grabbarna.


Ljusstaken på bilden fick jag faktiskt av Annika när hon var här. Jag tog bort adventsljusstaken på bordet och ersatte med den här. Mycket snyggare.

Fördelen med att ha en bil är att man liksom kan uträtta så många ärenden och förflytta sig snabbt. Det gjorde jag genom att hämta ut paket från Julias vita drömmar. 


Jag har köpt julklappar till mig själv, till Tor och till Christer från Julias vita drömmar. Den här nattlampan ska Tor få. Efter capucino och en mättande frukostmacka i Sigtuna var jag inte direkt hungrig till lunch. Så jag åt en tallrik med julgröt. Jag kokade ju nämligen så otroligt mycket häromdagen. Jag ser en smula sur på bilden fast det var jag inte. 


Alltså jag tänker så här. Varför inte hälla socker i den lilla snipan. Och kanelen i en vacker ströare i glas  fyndad på loppis. Dukningen blir personlig och unik.

KRÖNIKA publiceras inom kort!!!2 kommentarer:

Anna-Maria sa...

God Jul fina du med familj!
Hoppas ni får en underbar dag tillsammans med nära och kära!
Ha det bäst!
Kram Amie

Sara sa...

Åh, du är så himla fin, underbara Madde! <3 Blir alldeles varm i hjärtat av din blogg - alltid. Vad roligt med krönika, längtar och väntar med spänning! :)

Jag har skickat brev och paket till dig, om det inte skulle hinna fram före de röda dagarna så vet du att det är på väg!

Kram fina du