onsdag 3 december 2014

Spretigt på mitt vis!


Choklad är ett måste under jul. Synd bara att man måste begränsa sig. Här rara praliner på ett glasfat på fot. Kupan ligger bredvid. Det har jag köpt på Annikas bloppis (Vikeskärs Inredning och Ting).

Annika och hennes familj kommer snart upp till oss och hälsar på. Längtar! Förresten, den gröna vävda duken är från mormor. Kul att ha hantverk från familjen. 

Jag vill att allt i vårt hem ska vara personligt, genomtänkt och tilltala själen på ett behagligt sätt. 


Jag köpte mina helt vanliga vita amaryllisar på Ica. Vanligtvis brukar man ju sina amaryllisar var för sig. Jag tycker det är snyggt att plantera dom i grupp. 

Just dom här vanliga Ica-amaryllisarna heter "wedding dance", visst låter det vackert? Men om jag försöker föreställa mig att jag och Christer skulle bröllopsdansa skulle det nog mest se annorlunda ut. Armar och ben skulle flaxa åt alla håll. 

/Madeleine

1 kommentar:

Anna-Maria sa...

Hahah, ja du bröllopsdansen..vilket minne! Jag och min man dansade tillsammans till låter "No mather what" med Boyzone ( den var typ ny då! Usch så gammal jag är ) och den andra låten blev : civil war med Guns N Roses! Vilket blandning! Får jag skylla på att jag bara var 21 år när jag gifte mig och inte hade fått mitt förstånd än?

Choklad, clementiner och blommor är ett måste för mig under julen!

Dukar som jag har hemma har min svärmor virkat, hon är en hejjare på att virka! Vet inte hur många grytlappar och dukar jag/vi har här hemma som hon har gjort!

Ha det bäst fina du!
Kramis Amie!

p.s så kul att fina du och fina Annika snart skall träffas, önskar så att jag kunde vara en fluga på väggen och lyssna på er när ni sitter och pratar om era liv och inredning!