söndag 18 januari 2015

Konstnär i köket!


Det tog lite tid att göra men var gott som himlen själv. Hemmagjord falafel med tahiniyogurt (det är en fiberrik sesampasta) som jag blandade med turkisk yogourt, citron, vitlök och kryddor. Jätte gott med svart quinnoa, sallad och "egenodlade" groddar. Det går så bra att äta som rester vilket jag tycker är praktiskt.

Mycket av min kreativitet just nu är i köket. Härligt att det kan variera periodvis i livet tycker jag.

/Madeleine

2 kommentarer:

Anna-Maria sa...

Jag bara älskar falafel så mumsigt, sedan har man ju hommus, bandora med glie och tabouhle! ( Har många vänner som introducerat mig till deras underbara och kulinariska matvärld! Så himla gott! )
Denna mat som du nu har gjort ser himmelsk ut!
Kram Amie

Anonym sa...

Hej! Oj, det här ser också så gott ut! Nu vattnas det i munnen, vad kreativ du är! Kram Claudine!