måndag 9 februari 2015

Jag är lite väl pedant, jag älskar det!

Jag är lite smålat så därför har jag aldrig orkat sortera böcker efter färg. Nu har jag i alla fall gjort det och visst ser det välordnat ut? Man har ju läst om det tipset i evigheter. Jag blev lite paff. Vilket otroligt enkelt och effektfullt knep! Så nu har jag sorterat precis alla kläder efter färg. Och skafferiet. Porslinet. Finglasen. Kakburkar. Filtar. Nagellack. Ja, hela badrumsskåpet faktiskt. Och vår skrubb. Och Tors böcker. Hahahaha, jag har fått sorteringssjukan. Hihihi. 

Min mormor tycker jag är lite väl pedant. Hon har helt rätt. Faktum är att jag älskar pedanta människor, så även mig själv. Pedanta människor kan man då lita på. Det är rediga människor. Jag gillar rediga människor. Inga skitiga latmaskar här inte. Nänänä, det är inte min melodi. Nu kommer min mormor (som läser bloggen) skämmas för att jag skriver om henne. Jag gör det med kärlek naturligtvis. Hihi. 


2 kommentarer:

Anna-Maria sa...

God morgon!

Ja du vilken skillnad det blev! Det där skall jag prova då jag får hem en liten hylla eller två och äntligen kan ställa fram mina älskade böcker!
Ha det gott!
Kram Amie

vitthusmedrosaknutar.blogspot.se sa...

Vad skönt att få i ordning överallt och jag ser vilken skillnad du fick med böckerna. Ska kanske ta tag med mitt hemma med.
Kram Susanne