tisdag 9 juni 2015

Bloggträff hemma hos mig!

Ni läser förstås redan bloggen Vita huset 28. Då har ni sett bilder från i lördags. 
Vi hade en jätte rolig dag tillsammans då Camilla (Vita huset 28) och hennes familj hälsade på oss. Våra män är själsfränder och trivs ypperligt i varandras sällskap. Dom är liksom förtrollade av varandra och kan inte sluta prata vad dom nu pratar om. Fordon, handy-man-grejer och sånt. Det är ju faktiskt helt fantastiskt att dom lärt känna varandra via mig och Camilla. 

Hur som haver så gick vi en obligatorisk husesyn. Det känns ganska annorlunda att visa upp ett hem som är helt ofärdigt och där det blir en smula svårt att ta bloggbilder då det mesta är väldigt murrigt.

Vi kalasade på smörgåstårta, åkte på utflykt till inredningsbutik, fikade, grillade och hängde hela dagen lång. Våra barn leker helt otroligt bra tillsammans och en avslappnad harmoni präglade hela dagen. Detta var precis vad vi behövde i vår renoveringsmani som vi befinner oss i. 


Jag köpte två bockar på Ikea. Sedan råkade jag visst hitta den här snygga skivan i vår uthusbod. Jag rengjorde den noga med såpa och vips hade jag ett långbord.


Vi skålade i cider som jag fick av Camilla. Vi satt i varsin stol och skålade. Käften gick i ett så det var ju tur att man kunde skölja munnen. Hihi. Det finns inget bättre än att prata med en inredningsbloggre som Camilla. Man blir så oerhört inspirerad. 


Här i mina glas från Efva Attling.
Vi grillade till middag. Hamburgare om ni måste veta. 


Och åt mina hembakade citronmuffins med glasyr. 


Det måste dokumenteras som ni kanske förstår. 


Fyrbent kompis. 


Som om man inte var mätt nog. Chokladbollar gjorda på bland annat dadlar och kokosolja. 

Fortsättning följer...
So long!
/Madeleine

1 kommentar:

Anna-Maria sa...

Härligt när man hittar vänner via bloggen som man sedan klickar som bra med och ens män också! Barnen likaså! Jag har en sådan vän jag också och det är så mysigt! Vi träffades dock via sajten Lunarstorm! ( Jösses så gammal man är ) Och den vänskapen har nu vuxit sig allt starkare efter 12 år!
Ha det bäst, längtar till nästa inlägg och mer bilder från fina huset!
Kram Amie