lördag 26 september 2015

jag säger hej med ett glädjeskuttFärgglada höstblommor från trädgården - helt fantastiskt om ni frågar mig.Aahh!! En nystart. Vad passar väl bättre än att få börja om från början när det är höst och allt. Det är som gjort för en inspirerande kick-off.

Jag har faktiskt aldrig tyckt om hösten något vidare. Jag förknippade länge hösten med skolstart och kraven på att prestera. Jag hade jätte bra betyg i skolan men tyckte innerst inne att det var slöseri med tid att vara där.

Sedermera kom jag att relatera hösten med sommaren är slut och att vi plockar undan alla utemöbler och bonar för vinter på vårt landställe i Hälsingland.

Nu när vi bor i hus på heltid öppnar sig massor av möjligheter till projekt, pyssel, inredning, blommor, belysning, möbler och drömmar. Detta är ju precis vad jag behöver i mitt liv. Utmaningar. Jag menar, jag kan i n g e n t i n g om trädbeskäring och vi har hela sex fruktträd på tomten. Jag menar, snacka om utmaning?! Haha. :)

Man skulle kunna säga att jag lämnat gamla tankar om hösten bakom mig och bytt ut dom till det som är nu. Då får jag helt plötsligt en ny relation till hösten.

Välkomna till nystarten på Mitt hem och jag.
Kärlek till er
Madeleine

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, hej! Ja man tackar, känner mig välkommen. Vad fin du är i håret!
Ha ha känner igen mig i dina tankar med hösten, för mig är det en ändlös vardag: arbete,kallt och mörkt.Ser fram emot adventstakarna som lyser svagt men mysigt. Kanske ska jag också tänka nytt? Jag får fundera... Ha det bra och jag ser fram emot din nya blogg!
Kram Claudine!

Anonym sa...

Hej
Härligt att Du är tillbaka
Som jag har längtat Lycka till
med det nya
Nej hösten är för mörk
Ugglan väntar på våren
Många kramar


Anonym sa...

Åh, härligt att du inte slutar skriva. Ser med spänning fram emot att följa resan med huset, och att läsa din blogg överhuvudtaget då du skriver på ett mycket bra och trevligt sätt.