måndag 4 januari 2016

Busy woman!Jag har fullt upp med två saker just nu. Den ena är att måla källartrappan och det andra är att plocka bort julen. Herre jösses,  Christers tomtar har letat sig fram precis överallt. 

Nu har jag köpt en ny köksduk, plockat in trollhassel från trädgården och tagit fram mer vårlika krukor. Jag känner mig så himla sugen på att köpa små krokusar och pärlhyacinter. Det är visserligen snö och vinter ute men det bryr jag mig inte nämnvärt mycket om just nu. Hihi.

2 kommentarer:

Anna-Maria sa...

Åh det måste vara så härligt att kunna gå ut i trädgården och bara hämta in "inredningen"! Och trollhassel är ju så vacker!
Själv har jag också plockat undan julen, älskar julen men denna jul kom och försvann så himla fort så jag hann inte njuta!
Har köpt nya lampor till alla fönster förutom Isaacs rum, han vet inte vad han vill ha än! Krukor vill jag också köpa nya, för alla terrakotta krukor som vi har i alla fönster skall jag använda till annat i sommar!
Plånboken skriker när den här mig planera allt detta!
Kram AMie
Ljuvliga bilder som vanligt!

Vita huset 28 sa...

Hahaha håkans tomtar ligger i tryggt förvar i banankartonger o skall så bli!!! :)
Annars är de sista sakerna från julen också borta här. Granen står kvar men utan kulor o väntar på att kastas ut. Haft schakt hål utanför altandörren!
Nu ropar Håkan att jag ska öppna dörren ska han ta ut den, tjing då