söndag 17 januari 2016

Well, this is me - i Titan Workouts nya mössa!
Här är jag. Det ser ni ju. Men i min nya vintermössa som det står military training på. För det är just det jag tränar med Titan Workout. Ni hittar deras hemsida HÄR. 

Jo, det är sant, jag tränar det. I alla typer av väder springer, bär, lyfter och flåsar jag och ett gäng härliga människor i en riktig laganda. Det utmanar både kroppen och det mentala. 

I slask, regn, snö eller solsken. Varje vecka under alla årstider knyter jag an med naturen så nära man bara kan komma. Ska man ändå träna så är det lika bra att träna skiten ur sig och samtidigt faktiskt ha roligt. 

Fast jag behöver kombinera det med mer än så. Jag behöver någon typ av mening - gärna en andlig mening. För att i blöta stigar av slask, fuktig grön vårig gräsmatta under händerna, somrigt grus mot huden och kalla vindar mot rosiga träningskinder. Stjärnor att skymta och en fullmåne som strålar godhet. 

Just precis där får jag naturens kraft till mig per automatik. Det finns något starkt i att ha naturen så nära kroppen och hjärtat.

Jag tycker aldrig man ska hålla tillbaka det som gör en gott. Allt som gör en gott lönar sig alltid. Lyckan finns i det enkla. Därför är det härligt att det gröna försommargräset under mina fingrar kan beröra mig.

Vill du läsa mer om träningsformen och träna military training tillsammans med mig? Titan Workout hittar ni som sagt HÄR. 
3 kommentarer:

Sara sa...

Din energi känns ända hit! =) Du är underbar, älskade Madde! Kramar, Sara <3

Anonym sa...

Heja, heja vackra fina du! Nu blev jag nästan inspirerad att börja med någon träningsform jag med. Fast kanske i lite lugnare form. Fin mössa!
Kram Claudine!

Anonym sa...

hej
Fantastiskt Du måste bli jättestark av dessa
övningar Kör hårt Kram från ugglan som
avundas din energi!