tisdag 22 mars 2016

Påsken smyger sig påPåsk har letat sig in i detta hus. Jag har faktiskt inte orkat ordna med björkris. Istället har jag min trollhassel som påskris med några små vita dekorationsägg och fjädrar.

Vackra dekorationsägg ligger i en söt tenninspirerad skål. Min frodiga höna får ta sin plats. Jag köpte den på loppis i Hälsingland för några år sedan. Nu har jag sett att liknande finns i många butiker. Kul, för hönor ligger mig varmt om hjärtat.

Den uppmärksamme ser att dörren fått sig en omgång. Från gul fanér till ljust vit. Den är slipad och målad med en färg som inte är heltäckande utan snarare levande. Handtaget är likadant som dom vi har bytt till på övervåningen.

Gumman och gubben som är ett rart toalettpar på dörren har fått vara kvar. Rengjord och polerad blev den som ny. Det är dessutom kul att bevara och behålla. Det är inte alltid nödvändigt att slita ut karmar, dörrar och väggar. Det går bra att behålla det befintliga och många gånger mår huset bättre av det.


1 kommentar:

Vita huset 28 sa...

Hej där va ni ligger i o fixar. Fint de har blivit i eran hall.
Här ligger inneprojekten på is. Dags att snart ta tag i o fixa nytt altangolv. Ja just ja först ska sockeln på huset putsas och hålet med rör i hörnet av altan ska grävas ner o igen. Hmm jag vill ju liksom bara inreda altanen o ha den på framsidan byggd. Staketet tillbaka igen och min älskade uppgrävda syrenbuske ner i marken igen o blommande. Ja och så jag sippande på rose i kvällssolen. Hahahhah ja du hör ju, jag är liiiite lite för långt fram i tiden och planerna :)

Kram Camilla