måndag 21 mars 2016

När Berglund gick på kalas!


Min barndomsvän har fyllt 30 och hennes dotter 3 år. Igår var vi alltså på kalas som var helt fantastiskt trevligt. Ni vet när man får le, tycka att barnen bara är för urgulliga när dom fiskar fiskdam, luta sig tillbaka i soffan, unna sig två stora koppar kaffe och glömma bort att det är söndag för en stund. På tal om det har jag inte haft söndagsångest på ett helt år. Det fanns en tid då jag hade söndagsångest redan på fredag eftermiddag. Det är inte kul. 

Nu kunde jag istället njuta fullt ut av att vara på kalas och insupa all inredningsinspiration då deras hus är jätte fint. När varje inredningsdetalj har en sådan känsla och det speglar min vän Cecilia och hennes makes personlighet så klockrent. 

Cecilia fick en vacker glasflaska i form av en fotogenlykta, alldeles ren och rak i sina former. Ett vackert dekorationsäpple i form av ett granatäpple är en fin detalj tycker jag. 

Tor gav sin 3-åriga vän den vackraste plåtlådan med vattenfärg i alla tänkbara färger med tillhörande penslar med träskaft. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vilka fina presenter! Trevlig gammeldags målarlåda. Var har du köpt den? Ja, Söndagsångest är inte kul. Fy!
Kram Claudine!

Madeleine Berglund sa...

Hej! Jag har köpt den från Julias vita drömmar för länge sen. köpte en till Tor också som han ska få i 3 års present. =D