lördag 23 mars 2013

När livet pausade några dagar!


Jag har varit riktigt sjuk i några dagar och varit sängliggande. Helt plötsligt har det gått några dagar och jag har sovit bort all tid. Katterna har gjort mig sällskap. Här ligger Melina på min bröstkorg och liksom bara stirrar. Jag har inte orkat stirra tillbaka. 


När Christer kom hem från jobbet i torsdags eftermiddag väckte han mig med blommor och bakelser. Jag tackade allra ödmjukast och somnade om några timmar. Sedan åt vi middag i sängen (rekommenderar Biltemas sängbrickor starkt), mumsade varsin bakelse och somnade igen.


Igår kväll fick det vara nog. Jag följde med Christer ner till snickeriet, satte mig på en obekväm stol och lutade huvudet mot arbetsbänken. I en timme eller två iakttog jag snickarkillen. Han har en idé om att bygga ett klaffbord i gammal stil och det tycker jag var en briljant idé förstås.

Idag mår jag mycket bättre och har förflyttat mina måltider till köksbordet igen. 


Vi åt jordgubbar. Och melon. Så gott.


Gula påskliljor piggar upp. Liksom mina nymålade röda naglar. Icke att förglömma en renbäddad säng och nystädat golv. Prisa vår städhjälp Inga för att hon finns och dammsuger våra golv. Inga är en mycket god vän till mig och Christer. Hon är en dammsugarrobbot. 

Kram Madeleine

3 kommentarer:

Marie sa...

Ohh så gulligt att komma hem bakelser och blommor, samt krya på dig vännen

Fina bilder och söta missar
kramar

Anonym sa...

Oh, vad rart att få kärlek mitt i vardagen, sjuk som du var. Och att kissen myser med dig är ju bara att tacka och ta emot. Fint att du börjar piggna till. Klaffbord - spännande! ha en frisk glad vecka och Kram Claudine!

Maria Johansson sa...

fina melina och vackra är dina blommor =)kram maria